![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Figür | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Ya?mur altynda olamaz my?:} Islanynca da böyle görünebilir.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Ya?mur altynda olamaz my?:} Islanynca da böyle görünebilir. Hakly Olabilirsiniz Yalym bey, ben sadece öneride bulundum. Sizin öneride gayet mantykly geliyor. Kolaylyklar.................. |
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() |
O i?lemler yapyldy, ancak fayanslaryn üzerinde parlak vernik oldu?u için toz pasteller tutunamamy? olabilir.
Tekrardan üzerlerine toz pastel uygulamasy yapylabilinir. Yalym bey olabilir elbette, ancak benim yapmy? oldu?um çaly?ma ya?mursuz bir ortamy içermekte. Ya?murlu bir ortam efekti için renkleri biraz daha koyu kullanmak gerek. Islanan her?eyin rengi koyula?yr zira.(yer, elbiseler) Yorumlarynyz için te?ekkürler. |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() |
Bu çaly?manynda sonuna geldik, hatta çok uzattyk bile.
Ba?ka çaly?malarda görü?mek üzere, herkese kolay gelsin diyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
![]() ![]() ![]() |
Birazda nostalji olsun.
Not: Bu arada amcalaryn yaka apoletleri takylmady henüz. Daha sonra eklenecekler. (takylmayacak sanylmasyn lütfen) Herkese tekrar kolay gelsin. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Metin ellerine sa?lyk.
54 mm çaly?malaryny da bekleriz. Düzenleyen sadak ta?yyycy - 17/04/2008 Saat 21:00 |
|
![]() |
|
zwan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
![]() ![]() ![]() |
Detaylarda bo?ulmaya gerek yok. Ellerine sa?lyk Metin, ben çok be?endim.
Selamlar |
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
![]() ![]() ![]() |
De?erli yorumlarynyz ve görü?leriniz için her ikinizede te?ekkürler.
SAYGILAR |
|
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Metincim çok güzel nadide bir çaly?ma oldu ellerine sa?lyk.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
torabora
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk zemin çaly?man süper olmu? devamyny bekliyoruz.
Selamlar Tora Bora |
|
![]() |
|
FB1907
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29/01/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 116 |
![]() ![]() ![]() |
elelrinize saglyk nefis gözüküyor
|
|
![]() |
|
locesto
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/06/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
![]() ![]() ![]() |
metin bey oldukça ba?aryly bir çaly?ma olmu? ba?yndan beri takip ettim tarty?ma demesekde zyt görü?lü konulardaki görü?lerinizede katylyyorum hiç kimse ba?kasy be?ensin diye yada poh pohlanmak için maket yapmaz çünkü bu bir hobidir ady üstünde '' hobi'' bundan sonraki daha enterasan çaly?malarynyzy bekliyorum
|
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
![]() ![]() ![]() |
Vakit ayyryp görü?lerini bildiren herkese çok te?ekkürler.
Çaly?malarym devam ettikçe, sizlerlede payla?maya devam edece?im. Herkese kolay gelsin. SAYGILAR |
|
|
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize, eme?inize sa?lyk. Detaylar konuyu biraz uzatsa da sonuç çok ba?aryly. Tebrik ederim. Tüm bu gerçekçili?in içerisinde sadece duman efekti biraz yapay kalmy?.
|
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
enfexion
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 309 |
![]() ![]() ![]() |
çok gerçekçi ve ba?aryly bir çalylma olmu? tebrik ederim
|
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
![]() ![]() ![]() |
Görü?lerini payla?an herkese, tekrar te?ekkürler.
|
|
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |