Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Bizim Yollarımızdan Bir TIR Procesi | |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 20/09/2006 Saat 06:09 |
Zeki Abi, merak etme eskitme ve pisletme işleminde dediklerini yapacağım. Şimdilik maketi tam olarak nasıl, hangi teknikle eskiteceğimi kafamda toparlamaya çalışıyorum. Her şey yerli yerine oturunca modele gireceğim.
Geçen gün duran Maslak Trafiğinde bu kamyonla yan yana geldik. Kamyonun tam önünü görecem adamın şeridi ilerliyor. Tam bizim şerit ilerliyor, bu sefer kesin görecem diyorum, adam bi daha ilerliyor. Böyle böyle kamyonun önü nasıl eskiyor görecem diye kaza yapıyodum az kalsın :). Maketçilikte referans peşnde kaza yapmak da varmış. Düzenleyen CErginbas |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
Karakancalos
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 28 |
Gönderim Zamanı: 20/09/2006 Saat 17:52 |
Ya sonradan aklıma gelen bir konu da uzun samsun, o ahşap torpido üstüne konulabilecek ebatta bir uzun samsun imalatı mümkün müdür acaba :)
|
|
mk_ozkir
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 296 |
Gönderim Zamanı: 29/09/2006 Saat 19:41 |
|
|
<< Önceki Sayfa 3 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |