Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Calsonic Impul Z 1/24 Tamiya | |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
banavurma
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/11/2006 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 76 |
Gönderim Zamanı: 21/11/2006 Saat 18:47 |
MErak ettiğim şey bu verniği atarken camlar olsun lastik ve jantlar olsun maskeleme yapıyor musun, yoksa atarken olabildiğince elinle ayarlamaya mı çalışıyorsun? daha önce ki yaptığın honda motorsiklet modelindede aynı sorum geçerli olacak. çünkü bu vernik lastikler üzerinde nsaıl duruyor, yada camların görünüşünü bozuyor mu merak ettim.
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 21/11/2006 Saat 21:03 |
Serkan Beyi aman haa... Öyle modeli olduğu gibi verniklemek gibi bir olay söz konusu değil. Öyle bir şey yapsak, yarı mat ve mat olması gereken parçlar da parlamaya başlar.
Siz sadece kaporta parçalarına parlak vernik atacaksınız. Parlak vernik aşaması decallemenin hemen ardından yapılır. Vernik kemikleştikten sonra aracı toparlayıp lastikleri, şeffaf parçaları eklersiniz. Aşağıda verdiğim linkleri okumanızı tavsiye ediyorum. Birisi benim ilk sivil otomu nasıl topladığımı adım adım anltıyor. Diğeri ise Tamer Özkan'ın makaleler bölümündeki, sivil oto toplamak hakkındaki adım adım anlatımlı kapsamlı yazısı. http://www.modelsitesi.com/forum2/forum_posts.asp?TID=130&KW =cerginbas http://www.modelsitesi.com/makaleler/arabagiris/index.htm |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
banavurma
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/11/2006 Konum: Antalya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 76 |
Gönderim Zamanı: 21/11/2006 Saat 21:23 |
Eyvallah...
|
|
yalioğlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23/09/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Gönderim Zamanı: 22/11/2006 Saat 05:03 |
çok çok süper birşey oldu...
gerçekten modelin hakkını vermişsin... tebrikler... bu modelden bir tane alıp cadde versiyonu yapmam lazım... Düzenleyen yalioğlu |
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 22/11/2006 Saat 09:58 |
Yıldıray sağolasın. Modeli Ben HLJ'den getirtmiştim. Malesef bu modelin ne Xanavi versiyonu ne de, cadde versyonu 350z ülkemize ithal edilmiyor. Ama yinede, getirtip yapmanı şiddetle tavsiye ederim. Çok çok güzel tasarlanmış bir kit. Modelci dostu.
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
<< Önceki Sayfa 3 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |