Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Tebriklerrrrr..... | |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
Moses
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 01/06/2006 Saat 08:44 |
Sizleri cani gönülden tebrik ederim. Çok gurur verici bir olay :))) Nice nice yarismalara, ödüllere ve basari dolu günlere.
Saygilarimla Aslan |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 01/06/2006 Saat 22:34 |
Tüm ödül alan ve almayan modelci arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim.
Göğsümüzü kabarttınız. Sağ olun var olun. |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 02/06/2006 Saat 06:39 |
Türk modelciliğini bu kadar büyük bir başarı ile temsil ettiğiniz için sonsuz teşekkürler.
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
KeNe
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/01/2006 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
Gönderim Zamanı: 02/06/2006 Saat 22:35 |
gec okudugum icin ozur dilerim. emegi gecen tum modelci arkadaslarimi cani gonulden opuyor ve tebrik ediyorum. sagolun varolun
|
|
guderian
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 16/01/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Gönderim Zamanı: 03/06/2006 Saat 06:39 |
Tebrik ederim!Emeğinize ve elinize sağlık!!:=)
|
|
zwan
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
Gönderim Zamanı: 03/06/2006 Saat 18:25 |
Tebrikler için teşekkür ederim.İnşallah bundan sonra 54 mm figür yapan figürcü sayısı artar.Elimden geldiği kadar ve bilgim dahilinde her türlü desteği yapmaya hazırım.
Sevgiler |
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 03/06/2006 Saat 23:42 |
Orjinalini yazan: zwan
Tebrikler için teşekkür ederim.İnşallah bundan sonra 54 mm figür yapan figürcü sayısı artar.Elimden geldiği kadar ve bilgim dahilinde her türlü desteği yapmaya hazırım. Sevgiler Ragıp abi, zaten elinizden gelen yardımı her zaman yapıyorsunuz. Aslında ben 54mm figür olayını çok sevmiş biri olarak, Türkiye'ye Andrea, Pegaso gibi markaların ithal edilmesini istiyorum. 54 mm. fgür yapasım var ama figür bulamıyorum. İlla yurt dışınndan sipariş yoluna gitmek de, artık beni çekindiriyor. Hele geçen siparişimin 2buçuk ayda ancak geldiğini göz önüne alınca. :( Artık Türkiyede 'de geniş figür yelpazesi istiyoruz. Düzenleyen CErginbas |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
engin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 10/12/2005 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Gönderim Zamanı: 04/06/2006 Saat 00:00 |
Sevgili Ceki,
Ragıp da ben de figürle ilgilenen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışsak da bu yurtdışı tecrübesi hem bizim daha çok şeyler yapabileceğimizi hem de daha kolay koşullarla figür elde edebileceğimizi gösterdi bize. Pegaso, Romeo ve Athens miniatures firmalarının yetkilileri ile yüzyüze görüşme ve sohbet etme imkanı bulduk. Öncelikle bize bu denli zengin ve bilinen bir tarihi olduğu halde neden Türkiye'de bu kadar az sayıda tarihi figürle ilgilenen insan olduğunu sordular,kem küm edebildik,maddi koşullar dedik organize olamadık dedik yani kıvırttık. Bu konuda bir grup oluştursak herşey inanılmaz kolay olacak bizler için. Dünyanın en ünlü figür heykeltraşlarının, boyayıcıların ve firma sahiplerinin istanbulda olacak bir figür etkinliğine gelmeye ne kadar hevesli olduğunu anlatamam sana. Daha dün Pegaso firmasının sahibi e-mailde şu ana dek üretimden kaldırdığı için en üzüldüğü figürün 90 mm yeniçeri figürü olduğunu belirtti,sebebi ise figüre olan ilgisizlik.yurtdışında figür konusunda bize her türlü yardıma son derece açık bir kitle olduğunu gördük. şu dönemde bunlar kişisel ilişkilerle yürüyor, 2006 yılı içinde 2 ispanyol ve 1 italyan figür heykeltraşına Osmanlı figürleri yapmaları için bir çok kaynak gönderdim ve sanırım figürler 2006 sonu ve 2007 başında piyasada olacak. 15 gün kadar önce avustralyalı bir heykeltraş 54 mm lik Çanakkale savaşı sırasında Atatük figürü yapmak için bilgi ve resim istedi. yani adamların ilgi odağıyız ve bunu değerlendirmeliyiz. Senin getirtmek istediğin figür olursa Ragıpla veya benle irtibat kurarsan sana elimizden gelen yardımı yaparız. selamlar |
|
F-4E
Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
Gönderim Zamanı: 04/06/2006 Saat 04:35 |
Engin hocam yaptıklarınız yapacaklarınızın teminatıdır....bir kez daha sizleri gönülden kutluyorum....üzerimize düşen bir görevde varsa her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim....kendine iyi bak....Izmire vede dostlara selam ve sevgilerimle....Izzet
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 05/06/2006 Saat 13:01 |
Orjinalini yazan: CErginbas
Aslında ben 54mm figür olayını çok sevmiş biri olarak, Türkiye'ye Andrea, Pegaso gibi markaların ithal edilmesini istiyorum. 54 mm. fgür yapasım var ama figür bulamıyorum. Çok uzakta değil ama soran yok.Bende 40-50 tane var ama bugüne dek ya bir ya iki kişi sordu neler var diye. Armut pişmiş ama evinizden azcık uzakta duruyor.Üşenmeyin. Şimdi çıkıp bilmiyorduk diyenler olacaktır. İstanbul dışındakilere bir diyeceğim yok ama İstanbullular için 1)Bu sitede reklam,sponsorluk vs yapmak çok sık raslanan birşey değil.O yüzden çıkıp dükkanlara uğramanız gerekir neler olduğunu bilmek için. 2)İstanbuldaki mevcut dükkanların yerleri belli.Sitede dükkanlar diye bir bölüm var kurulduğu günden beri. Gerisi size kalmış.. |
|
teomanK
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 277 |
Gönderim Zamanı: 05/06/2006 Saat 16:23 |
Engin ve Ragıp beyler,sizleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.
Uluslararası bir yarışmada Türk modelcileri olarak ülkemzi temsil etmeniz son derece gurur verici bir durum. İyi çalışmalar diler, daha nice yarışmalarda başarılar getirmenizi temenni ederim. Selamlar,sevgiler,saygılar. |
|
Oomi
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 128 |
Gönderim Zamanı: 05/06/2006 Saat 19:09 |
Ben de biraz geç kalmışım ama;
Ragıp abi, başarılarınızı uluslararası platforma da taşımış olmanızdan dolayı sizi tebrik eder, Engin Abiye de her daim Türk Modelciliğine yapmış olduğu katkılarından dolayı teşekkür ederim. Saygılar, sevgiler. |
|
DaddyCool
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 09/06/2006 Saat 03:16 |
İçtenlikle kutluyorum!
|
|
<< Önceki Sayfa 3 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |