![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 7 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: crow
benimde en çok tıkandığım nokta bu istedigin modeli bulamamak mesela sizin range rover modelini görünce bayıldım ama yok işte Tayfun'un yaptığı kit Esci dir. Bu kit farklı olarak ,Revell Almanya ve Aoshima tarafından üretildi. BMW ortak projesi çerçevesinde bulmak istediğiniz tüm kitleri bulmanız için destek vereceğiz. Yok demeyelim ![]() |
|
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Tamer Özkan
Orjinalini yazan: crow
benimde en çok tıkandığım nokta bu istedigin modeli bulamamak mesela sizin range rover modelini görünce bayıldım ama yok işte Tayfun'un yaptığı kit Esci dir. Bu kit farklı olarak ,Revell Almanya ve Aoshima tarafından üretildi. BMW ortak projesi çerçevesinde bulmak istediğiniz tüm kitleri bulmanız için destek vereceğiz. Yok demeyelim ![]() benim beklediğim iki model var bu proje için ama ama üçlemek isterim bu modelde tabiki rang rover bunu camel tropy versiyonu olarak düşünürüm tayfun bey bu modeli ilk bu şekilde revize edecekti ama vazgectiginde pek üzüldüm dersem yalan olur ![]() |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Olay bu diyorsunuz değil mi?
![]() Haber vereceğim |
|
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
evet evet
![]() ![]() |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Crow kolay gelsin.İyi bir model olacak gibi.
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
crow
![]() ![]() ![]() |
![]() boyayı söküp astarını atmıştım bügün boya almak üzere çıkmıştımki gördügüm evo 5 versiyonundan sonra evo 6 versiyonundan vazgeçtim biraz başa dönüş olacak ama en azından daha gercekci olacak gibi. ![]() |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
crow
![]() ![]() ![]() |
astarladık
![]() |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Astarladın da; şu ön tampondaki iki yuvarlak rezervasyona birer spot gömsene??
![]() Gazı verdim bana eyvallah! ![]() |
|
![]() |
|
crow
![]() ![]() ![]() |
Abi girme kanıma kestireceksin şimdi bana, ama orjinalde böyle bu. spot dedin aklım karıştı zaten. sıkılıyorum bu boya aralarında oturmaktan bu olmasa da başka bir şey olur. Verdin yine gazı senimi kıracağım sevgili ustam sivile bir göz at yeni kestim sıcak sıcak.... kes bir pejo....
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Eyvah şimdi aklıma geldi, yanlış gaz vermeyeyim.. Sen Serkan'ın arabasını yapıyordun, aslına sadık olman lazım. Serkan'ınkinde oralarda spot olmayabilir, ben konu başlığını unutuvermişim onu yazarken. Lüzumsuz birşey kesmene sebep olduysam özür dilerim...
|
|
![]() |
|
crow
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Korkut
Eyvah şimdi aklıma geldi, yanlış gaz vermeyeyim.. Sen Serkan'ın arabasını yapıyordun, aslına sadık olman lazım. Serkan'ınkinde oralarda spot olmayabilir, ben konu başlığını unutuvermişim onu yazarken. Lüzumsuz birşey kesmene sebep olduysam özür dilerim... estafurullah abi |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Korkut
Eyvah şimdi aklıma geldi, yanlış gaz vermeyeyim.. Sen Serkan'ın arabasını yapıyordun, aslına sadık olman lazım. Serkan'ınkinde oralarda spot olmayabilir, ben konu başlığını unutuvermişim onu yazarken. Lüzumsuz birşey kesmene sebep olduysam özür dilerim... +1 orjinaline uygun olsun |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
crow
![]() ![]() ![]() |
kasanın boya işi tamam gibi
![]() ![]() ![]() |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Rengi fotoğraftan mı öyle görünüyor; orijinalinin adı gibi taksi sarısı olması lazım diye düşünüyorum?
|
|
![]() |
|
crow
![]() ![]() ![]() |
Korkut abi ışıktan olabilir, bir ara yeniden çekerim gün ışıgında yoksa boyayı yaptıran sinan usta aynen emekli.
![]() Düzenleyen crow |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
merakla bekliyorum devam
![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
crow
![]() ![]() ![]() |
kendimi frenlemek için bir demo decal yaptım. sabırsızlanma belirtilerini baş gösterdi ama demoyu yapınca ilaç gibi geldi.
kaput bu halde diğer detaylar daha sonra eklenecek. ![]() |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Aman sabır sabır. Ama decaller çok güzel olmuş.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 7 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |