Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: S 600 AMG | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 29/11/2005 Saat 05:12 |
Orjinalini yazan: z edition
Ben çok az su sürüyorum altına böylece yerini ayarlayana kadar tam yapışmıyor yerini ayarlayınca peçete ile bastırıp suyu alıyorum bir süre sonrada iyice buharlaşıyor su. Böylece boya kalkma v.s. sorunu olmuyor. Bu önemli bir ipucu.. Böyle yaptığın bir model şimdi kaç yaşında? Yani yöntemin zamana direnmesi açısından veriler için soruyorum. |
|
z edition
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
Gönderim Zamanı: 29/11/2005 Saat 06:58 |
mesela ilk yaptığım kitlerden biri olan s600amg en az 10 yaşında ve üzerinde vernik yok. daha doğrusu metal transfer üzerinde vernik yok. En sonda s600amg'yi yeniden adam etmek için sökerken ilk günkü gibi sağlam yapışmıştı toplu iğne ile yavaş yavaş metallere zarar vermeden sökdümki yeni modelde yeniden kullanabileyim. ama şu varki bazılarının yapışkanı body üzerinde kaldı. Şimdi bende senin anlattığın yöntemle yeni yapılmış bodyye yapıştırıcam.
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |