![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ... |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Yyi maketler! |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
O antenlere bakarken üstüme bir a?yrlyk çöktü, ?uursuz.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Bu arada aldy?yn iki ödülden bahsetmeyi unutmu?sun, kutlarym tekrar:)
|
|
Ares
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkür ederim ama aslynda 3…
(2. 3. ve Vietnam SIG) Tek ho?uma giden de Vietnam SIG grubunda aldy?ym oldu. Çünkü, o grupta bulunan uçak, tank... vesaire bütün maketler arasyndan seçildi. Hem sana da tebrikler; syrf bana my? :))) Düzenleyen Clumsy - 10/10/2015 Saat 22:45 |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
"Bu" uça?yn aldy?y iki ödül;)
|
|
Ares
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Hym,
Bu durumda ?ap?al oluyorum de?il mi :) |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
Arkutcum, tebrik ederim. dibine kadar haketti?ini dü?ünüyorum. gözlere ziyafet tadynda bir eser! :)
|
|
mithat
|
|
![]() |
|
arko
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/03/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 212 |
![]() ![]() ![]() |
Mithat, be?enmene sevindim.
Elimden geldi?ince gerçekçi yapmaya çaly?yyorum ve gerçekten de her gün yeni ?eyler ö?reniyorum. Y?in daha da garibi her bir makette bir sonrakine neleri düzgün yapmam gerekti?ini farkediyorum. Sevgiler, |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Tebrik ederim Arkut. Oldukça zor bir maketi mükemmel bitirmi?sin. Herhalde dünya üzerindeki en iyi 1:72 Monogram F-105 bu olmu?tur.
|
|
|
|
![]() |
|
arko
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/03/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 212 |
![]() ![]() ![]() |
Rahmi,
Tarafyndan takdir görmek sevindirici. Yine de benimkinden çok daha zahmetle çaly?ylmy? örnekler oldu?una inanyyorum. Ho?, boyamasy konusunda Yunanistan da baya?y ilgi çekti. Bu arada ben de senin yaptyklaryny takip ediyorum ancak nedense her gördü?üm kar?ysynda tutuluyorum. Gerçi bu sayfa vesilesiyle söyleyebilece?imi anlatabilmi?imdir umarym :))) |
|
![]() |
|
Rahmi K.
Admin Group ![]() ![]() + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
![]() ![]() ![]() |
Esta?furullah Arkut, benim görü?üm o yönde. Elbette modelin eksiklerini veya içine sinmeyen kysymlaryny sen daha iyi bilirsin. Genelde olarak boya ve biti? kalitesi/detay grafi?inde pek ba?aryly de?il plastik modelciler. Yni?li çyky?ly örnekler ço?unlukta. Bu model 45 derece yukary o grafikte :) Be?eni tarifinde icat çykarttym bu arada :)
|
|
|
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Rahmi K.
Herhalde dünya üzerindeki en iyi 1:72 Monogram F-105 bu olmu?tur. Ne gere?i varsa artyk; adamda yurtdy?ynda kaliteli bir modelci dükkany kuracak kadar kit var, gidip en kanyrtanyny seçip bir sene gömüyor. Hele o dekal eskitmelerini görünce yslak odunla giresim geliyor:) |
|
Ares
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |