Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Haberler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Haberler |
Konu: Sn. Mehmet ?ekercio?lu'nun vefaty | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
tozbek
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
Gönderim Zamanı: 25/11/2012 Saat 18:20 |
Türkiye'de modelcilik hobisinin geli?imine büyük katky sa?layan, PM ile bizlerin plastik modelcilik ile tany?masyna neden olan Mehmet ?ekercio?lu'nun vefaty nedeniyle çok üzgünüz. Allahtan rahmet, yakynlaryna ve biz modelcilere sabyr diliyorum. ?uh ?ad olsun...
|
|
sniper
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 161 |
Gönderim Zamanı: 25/11/2012 Saat 18:54 |
En son a?ustosta Yalova daki askeri kampta planör yary?masynda kar?yla?my?tyk ve kysa bir görü?memiz olmu?tu. Bu tür organizasyonlary gençlerden daha büyük ?evkle takip ediyordu ve son konu?mamyzda bunun üzerineydi.
Her zaman bu hobiye gönül verenlere destek oldu. Yeri çok zor doldurulacaktyr. Kendisine Allah'tan rahmet,ailesine de sabyrlar dilerim. |
|
arko
Üye Kayıt Tarihi: 04/03/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 212 |
Gönderim Zamanı: 25/11/2012 Saat 19:09 |
Ylk sayfanyn sonunda Onur'un belirtmi? oldu?u zamanda kendisini u?urlamak için hep beraber orada olaca?yz.
|
|
Ruhi BAYRAKTAR
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 74 |
Gönderim Zamanı: 25/11/2012 Saat 20:31 |
Sevgili Mehmet A?bi, öbür dünyan cennet mekan olsun, ruhun ?ad olsun. Seni hiç unutmayaca?yz ve seni çok özleyece?iz...
|
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 25/11/2012 Saat 21:40 |
Hepimizin ba?y sa?olsun. Benim için çok özel ve farkly bir insandy (kendisini hiç tanyyamamy? olsam da). Haberi duyunca derin bir üzüntü içerisine girdim. Huzur içinde uyusun, yeri cennet olsun..
|
|
muratkeskin
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31/10/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2 |
Gönderim Zamanı: 26/11/2012 Saat 12:22 |
Çok zamansyz oldu.Ba?ymyz sa?olsun.
Murat keskin |
|
yellowsubmarine
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
Gönderim Zamanı: 26/11/2012 Saat 17:11 |
Hepimizin ba?y sa? olsun. Öncelikle kendisine allahtan rahmet ve geride byrakty?y ailesine buradan ba? sa?ly?y dilemek isterim. Kendisi bana da severek yapty?ym bu hobide ilham ve bilgi kayna?y olmu?tu. Çok de?erli bir beyfendiyi kaybettik, en azyndan de?erli anysyny canly tutmak için bir etkinlik yapylmasyny arzu ederim. Bu hobiye hem gönül veren hemde gerçekten katkylaryyla yön veren de?erli arkada?laryn bu konuda da yönlendirici olmalaryny arzu ederim.
Saygylarymla, Alptekin Maral |
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 26/11/2012 Saat 21:22 |
Camiamyzyn ba?ysa?olsun.?ahsen tanyma fyrsaty buldu?um bu de?erli insany kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim.
Allah Rahmet eylesin,kalanlara sabyrlar versin. Sabri SENCER |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |