![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Malzemeler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: oy61
Burda adı geçen clear fix'in fonksiyonu nedir acaba? Şeffaf parçaları normal yapıştırıcı gibi eritmeden yapıştıran ve şeffaf olan bir yapıştırıcı. Marka olarak Humbrol-Clear Fix ve Testors-Clear Parts Cement olarak var. |
|
![]() |
|
z edition
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
![]() ![]() ![]() |
bazı durumlarda ufak yerlerdeki cam hatalarını giderebildiği gibi hiç olmayan yerlerde cam efekti vermeyede yarıyor. Mesela geçen gece korkut abi benim elimdeki camaro ön farı komple krom olduğu için bir parça bu maldan sürdü. Böylece krom üzerinde tutmayacak olan clear boya clearfix üzerinde gayet güzel oldu.
Korkut abi bu arada o camaro panjuruna smoke attım müthiş oldu. delmediğimiz iyi olmuş. ![]() |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Smoke farlarla trafiğe çıkamayacağını biliyorsun değil mi?
![]() |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Peki microscale'in kristal clear'ıda aynı kategoriye mi giriyor. Giriyorsa ben kristal cleardan pek randıman alamadım acaba clear fix'in bu malzemeye göre bir üstünlüğü söz konusumu?
|
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Ben kullanmadım ama bildiğim kadarı ile aynı kategoriye giriyor. Yani eritmeden yapıştırma ve küçük pencerelere cam yapma işleri.
|
|
![]() |
|
Typhoon
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
![]() ![]() ![]() |
Microscale Kristal Clear gayet güzel bir ürün, ne gibi bir problem yaşadınız?
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Aslında problem sayılmaz. Ürünün kendi özelliği olan eritmeden yapıştırma özelliğinden dolayı camlar pek sağlam yapışmıyorlar. Acaba clear fix daha sağlam mı yapıştırıyor diye sormuştum.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |