![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Figür | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() |
Ragyp abi güzel sözlerinle beni onore ettin, çok te?ekkür ediyorum. Elimden geldi?ince farkly çaly?malar yapmaya gayret ediyorum. Figür boyamak bana keyif veriyor açykçasy.
Abi uzun zamandyr senden bir ?eyler göremiyoruz, yeni çaly?malaryny merakla bekliyoruz do?rusu. ;) Tahir bey öncelikle merhaba, soruyu tam idrak edememekle birlikte (gerçi Ragyp abiye yöneltilmi? bir soru ancak) yakynlyktan kastynyz mesafe olaraksa, Serkan'la ben Ankara'da ikamet ediyoruz! SAYGILAR |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
![]() |
|
zwan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Metin TÜRKO?LU
Ragyp abi güzel sözlerinle beni onore ettin, çok te?ekkür ediyorum. Elimden geldi?ince farkly çaly?malar yapmaya gayret ediyorum. Figür boyamak bana keyif veriyor açykçasy. Abi uzun zamandyr senden bir ?eyler göremiyoruz, yeni çaly?malaryny merakla bekliyoruz do?rusu. ;) Tahir bey öncelikle merhaba, soruyu tam idrak edememekle birlikte (gerçi Ragyp abiye yöneltilmi? bir soru ancak) yakynlyktan kastynyz mesafe olaraksa, Serkan'la ben Ankara'da ikamet ediyoruz! SAYGILAR Sevgili Metin, Tahir'in söylemek istedi?i senin de söylemi? oldu?un gibi mesafe anlamyndadyr. Ayryca onore olmayy gerçekten hak ediyorsun.Sen, Serkan, Kenan ve Mehmet figür boyama konusunda gerçekten çok büyük yol katettiniz ve hepiniz takdiri hak ediyorsunuz.Büyü?ünüz olarak bana dü?en görev de, sizleri bu konuda te?vik etmek ve arkanyzda durmaktyr. Türkiye' de figür boyayan maalesef çok az ki?i var. Bu yüzden ba?ynyzy koparmayyn. Birlik olun ve bilgilerinizi payla?yn. Bilgilerinizi payla?tykça aranyza yeni figürcüler katylacak ve figür boyayacaklaryn sayysy hyzla artacaktyr.Bana zamanynda ne yazyk ki kimse yardym etmedi.Bu i?i bilen insanlardan azycyk bilgi almak istedi?imde "sen onu yapamazsyn, bo?ver " deyip geçi?tirdiler. Siz bu insanlardan olmayyn, bilgilerinizi payla?yn. Açyk konu?mak gerekirse ?u anda hepiniz benden iyi boyuyorsunuz. (Tevazu göstermiyorum, bu bir gerçek)Bu durum benim için müthi? bir keyif.Hiç kimseye kin gütmeden, hiç kimseye darylmadan, figürlerinize yapylacak her hangi bir olumsuz yorumdan etkilenmeden, yapty?ynyz figürleri yayynlayyn. Yayynlayyn ki bu figürlerinizden etkilenen ve figür boyamak isteyen insanlar yanynyza gelsin.Bu i?i tekeline almaya çaly?an insanlar olmayyn. Sevgili Metin, ben de boyady?ym figürleri bu sitede sizlerle payla?aca?ym merak etme :) ?u zamanlar radyo kontrollu model gemilere takmy? durumdayym. Selamlar |
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() |
Ço?u ki?inin yüz yüzeyken bile söylemeyece?i sözleri buraya yazarak, büyüklü?ün, us taly?yn ve modelcili?in sadece model yapmakla ilgili olmady?yny, ayny zamanda burada, ki?ilik ve uslubunda ne kadar önemli oldu?unu yazdyklarynla ortaya koymu?sun Ragyp Abi.
Ben elimden geldi?ince figürlerimi yapmaya ve insanlarla payla?maya devam edece?im, bunu yaparkende us ta olmayy de?il amatör kalmayy tercih ederim abi. ;) SAYGILAR Düzenleyen Metin TÜRKO?LU - 04/11/2011 Saat 00:06 |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Metin TÜRKO?LU
Ço?u ki?inin yüz yüzeyken bile söylemeyece?i sözleri buraya yazarak, büyüklü?ün, us taly?yn ve modelcili?in sadece model yapmakla ilgili olmady?yny, ayny zamanda burada, ki?ilik ve uslubunda ne kadar önemli oldu?unu yazdyklarynla ortaya koymu?sun Ragyp Abi. Ben elimden geldi?ince figürlerimi yapmaya ve insanlarla payla?maya devam edece?im, bunu yaparkende us ta olmayy de?il amatör kalmayy tercih ederim abi. ;) SAYGILAR Aynen katylyyorum. Saygy ve sevgilerimle........... |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Ba?ka figürcüler nerede yahu???
Ses verin arkada?lar........... |
|
![]() |
|
modelchi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
Yazilanlari simdi gordum ve cok hosuma gitti dogrusu.
Sevgili Ragip, yureklendirici sozlerin icin cok tesekkurler. Herkese sevgiler. |
|
![]() |
|
KENAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 163 |
![]() ![]() ![]() |
Çok fazla söze gerek yok sanyrsam.Ragyp abi gerekenleri ve dile gelmeyenleri gerektigi gibi yazmy?.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |