![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
deniztoker
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 821 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 821 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
Nahit
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 146 |
![]() ![]() ![]() |
Yakyt tankyny yeniden gözden geçirmenizi tavsiye edebilirmiyim.
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
birdahaki sefere A-10 un 1/48 ini yapmayy planlyyorum bilare gozden gecirririm ...te?ekkürler
|
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Galiba Nahit bey yakyt tankynyn ucundaki yuvarlak parçadan söz ediyor. Bu parça kalybyn bir parçasy olup gerçe?inde bulunmady?yndan çykarylmasy gerekiyor.
|
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
![]() |
|
deniztoker
![]() ![]() ![]() |
snake eye nahit beyin dedi?ini anladym ama tekrar o parcayy ordan kes boya sonra verni at sonra ya?ly boya yykama yap tekrar fotolary cek .... :)
Walla ü?endim nediyim... Walla o koskoca sey nasyl gozumden kacty buda hayret verici walla te?ekkür edeiyorum yorumlarynyz için bunlar bana iyi referans oluyo sa?olun.... |
|
arif deniztoker
|
|
![]() |
|
mithat
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10/11/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 233 |
![]() ![]() ![]() |
Arif Bey çok hyzlysynyz üretim banty gibi çaly?yyorsunuz... bence gayet güzel gidiyor.
bu maket için de ü?enmeyin 10 dakikanyzy ayyryn derim. yankeskiyle biraz içeriden kesin ve sonra maket byça?yyla küçücük iki düzeltiyle belki boyaya bile ihtiyaç duymadan rafa kaldyrabilirsiniz. böyle durmasyndan daha do?ru olur ve ko?arken asla belli olmaz... ;) |
|
mithat
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |