![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Anavatan için li dekali kullanmaya karar verdim :) Almanlara ba?ka araç bulurum sanyyorum.
Yanly? PE setinin gelmesi nedeni ile bazy yerleri detaysyz kaldyysa da, araç fazla tanynmady?y için eksiklikler hissedilmeyecektir :) Vallejo rus ye?ili ile ana renk yapyldy. Boya bir kemikle?sin artyk, ky? kamuflajyna dönüp dönmeyece?ine bakaryz. ![]() (belli bir saatten sonra iskender yenmemeli, maket yapylmaly bence...) |
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Minik bir güncelleme, hareket olsun biraz,
Rus ye?iline boyandyktan sonra ky? kamuflajy yapyldy, dökülmeler rastgele tuzlama yöntemi ile olu?turuldu, mantyksyz dökülmeler de olabilir ama dökülmü?ler artyk... Dekaller uygulandy, ?u an parlak vernik altynda, yaryn muhtemelen matla?yr, sonraki haftaya da biraz eskitilerek tamamlanyr... ![]() Bu arada bo? durulmady tabiki, arada aylardyr sürünen pz2000 ile de acyk ilgilenildi, o da haftaya biter artyk... ![]() |
|
![]() |
|
erhntly
![]() ![]() ![]() |
Tamamladym sanyrym artyk, gerisi abarty olacak iyice.. Bugün ya?murdan sonra güne? kendisini gösterince güzel bir y?ykda do?al renklerle çekildi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Eskitme ?ahane olmu?, tam dioramalyk. Göndereyim benim Ferdinand'y yap bir Kursk ;)
|
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
erhntly
![]() ![]() ![]() |
Diorama kysmyna ne yerim var ne de hevesim...zemini, figürü, a?acy vs. si...
Hem o ferdinand metal diye biliyorum... Pas efektlerini gerçek paslanma ile yapacak denek aryyordum ben de zaten...:)) |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |