![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Aslında tekerleklerde kauçuk var ama gözükmüyor.Maketçiyi bağlamaz yani
![]() |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Batur hocam,
King tiger ne alemde. Benimkinin palet aşaması bitti. Ama bayagı ugrastırdı... ![]() Kolay gelsin... Düzenleyen judas |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
sen işin zor tarafını halletmişsin...ben sağı solu toplayıp,ana rengi inceden attım...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
namlu kısmınada döküm havası vermek için böyle bi şekil yaptım...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Kapakla namlu için ayrı bir çalışman mı olacak..
Mantlette hos durmus ama muzzle brake daha temiz olabilir. Düzenleyen judas |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
soruyu anlamadım...yorgunluktan kaynaklanan bi salaklık var üzerimde
![]() |
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Onları boyamamıssın da o yuzden sordum...
|
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
evet,doğru söylüyosun...amacım bu kadar abartmak değildi,ama yaparken gaza geldim,ipin ucu kaçtı...boyamadığım kısmı zımpara ile daha düzgün bi hale getirecem...namlu ağzında böyle bir durum yok normalde...fakat benim hoşuma gitti,nerdeyse bütün tanka girişiyodum
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Nasıl yaptın? Putty?
|
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
mr.surfacer 500...fırçayla sürüp,didikliyosun...çok koyu ve çabuk kuruyan bişey...bu tarz şekiller vermek için ideal...
|
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Evet iyi fikir. Denemeye değer...
|
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
sen tekerleri boyadınmı,paletleri geçirmişsin....
|
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Paletleri maskeleyip tekerleri boyuyorum. Daha kolay oluyor gibi...
|
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
ben tek tek dışarda boyayıp takıyorum...boşunamı kasıyorum acaba...tekerler çift sıra ama,alışık olmadığım bi durum...oluyo diyosun yani...
|
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Nizamisi o aslında ama ustune camurluk gelince kim görüyor orayı...
![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Sen PE leride sabitlememişsin tanka zaten. Onun ustune kamuflaj geliyor aklında olsun. Ayrıca hemen taretin bitiminde bulunan ucgenimsi havalandırma ızgaralarını pek takmıyorlar....
|
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
tigerın son durumu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Düzenleyen Batur |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |