![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Dayanamayyp sabah sabah afyonumu patlatmadan altyna giri?tim. Aslynda dün ak?am metal uygulamy?tym üstüne.
Umudum üstünü de bu ak?am bitirebilmek. Uçak Guadalcanal' da konu?landy?y için de üstüne soldurma yapmaya çaly?aca?ym ya da ba?ka bir yol bulaca?ym ancak üstünün böyle eskimeyece?i kesin, malûm yerçekimi kuvveti :) Bir kitapta altynyn foto?rafyny görünce böyle yapmaya karar erdim. Metalik rengi ?öyle uyguladym: ![]() ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Altynyn bulmu? oldu?um foto?rafy bu: (Kitap Detail&Scale)
![]() Ben de ancak bu kadaryny yaptym: ![]() |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Üst eskimesi hakkynda güniçinde önerilerinizi bekliyorum. Yyi maketler! |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
mozkar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 174 |
![]() ![]() ![]() |
Büyük ihtimal bakmy??ynyzdyr ama yine de hatyrlatayym:
www.betah.co.il adresinde p-39'a ili?kin 3 adet doküman var. Haberi olmayanlar için; bu sitede muhtelif kitaplaryn/dergilerin pdf'lerine ula?mak mümkün. |
|
mete
|
|
![]() |
|
mozkar
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 174 |
![]() ![]() ![]() |
Bu arada ellerinize sa?lyk çok güzel oluyor...
|
|
mete
|
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Evde sykyntydan patlarken, internet ortamynda haberdi, yaryn çykabilecek uçu?tu, e-postaydy derken elim Tamiya' nyn kara araçlary için üretmi? oldu?u eskitme setine gidince kendimi tutamadym.
Genel pislik ve ya? kararmasyny uyguladyktan sonra önce sol kanattaki kahverengiden ba?ladym. A?a?ydaki foto?rafta sol ile sa?y kar?yla?tyrabilirsiniz: ![]() Kahverengi bittikten sonra ye?ili de ayny ?ekilde soldurmaya çaly?tym; yine sol kanatta uygulama öncesi ve sonrasy duruyor: ![]() |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Ûygulamanyn sonunda mat verni?i mümkün oldu?unca dumanlama uyguladyktan sonra ?imdilik sonuç bu:
![]() E?er yaryn gece için beni uzak diyarlara göndermezlerse çok yüksek ihtimalle maket sonunda sahibi ile bulu?acak. |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Tabii yaryn uçu? durumuna ba?ly olarak kalan eksoz eskitmesini yapyp lambalaryny boyayaca?ym. Kalan küçük parçalary yapy?tyryp antenini çekece?im. Yyi maketler! |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Toughbeard
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
![]() ![]() ![]() |
bitmi? resimleri nerede :)
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Toughbeard
bitmi? resimleri nerede :) Masanyn üstünü bo?altynca çekece?im;) |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Bizde çeksene, tadilat bitiyor her yer bombo? mekan :) Senin masa bo?alana kadar ooohooo....
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Kyrmamy?ym de?il mi kutunun üstüne oturdu?umda pazar ak?amy?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
arko
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/03/2008 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 212 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de bunun antenini kim yamultmu? diyordum :)))
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |