Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Phantoms Phorever | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler : Phantoms Phorever |
Konu: Scratchbuilt 1/32 F-4E PHANTOM II | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
tozbek
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
Gönderim Zamanı: 10/03/2009 Saat 11:06 |
Syradaki kurban F-102 gözüküyor anlady?ym kadaryyla :)
Koluna kuvvet... Zevkle izliyoruz... Tolga |
|
hacer
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/05/2009 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Gönderim Zamanı: 15/05/2009 Saat 12:48 |
Merhaba Akinci bende geçen internette gezinirken bu ka?yt modellerle ilgili bazy planlar buldum ve bu planlardan yararlanarak yapmak istiyorum.Kullandy?yn ka?yt veya karton boya malzemesi ile ilgili bilgi verebilirmisin birde evergreen diye bir?eyden bahsetmi?in internette ara?tyrdym hobbytime da evergreen ürünleri diye var ama onlarda çe?it çe?it yani ana gövde olsun kanatlar olsun kaç mm lik kullanyyorsun detayly bilgi verebilirsen sevinirim
|
|
raptor
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 43 |
Gönderim Zamanı: 16/05/2009 Saat 10:34 |
Merhaba,
Evergreen'i maket byça?y ile keserken zaman zaman düzgün olmasy konusunda zorlanyyorum. Acaba kesimi kolayla?tyracak bir yöntem varmydyr? |
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 16/05/2009 Saat 21:54 |
Metal cetvel kullanyn. Bir seferde kesmeye çaly?mayyn önce bir çizik atyn sonra o çizi?i derinle?tirerek kesime devam edin. Benim naçizane tavsiye edebilece?im budur.
Öte yandan syrf bu kesme biçme i?lemleri için üretilmi? alengirli cihazlar mevcut fakat i?in ileri boyutu tabi. |
|
lterlemez
Üye Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
Gönderim Zamanı: 18/05/2009 Saat 00:44 |
Süper...
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 18/05/2009 Saat 09:46 |
Burak beyin önerilerine + olarak byça?y mümkün oldu?unca kesilen objeye e?ik tutun. çok dik tutarsanyz hem kesimi uygulayan byça?yn keskin tarafyndan daha az yararlanmy? hem de daha fazla zorlady?ynyz için; yoldan sapma, parça koparma, kontrol kayby gibi durumlarla kar?yla?abiliriniz. Tabii bahsetti?im açy sa?-sol de?il tahmin edebilece?iniz gibi. O parçanyn kenaryny ne kadar dik istedi?inizle alakaly. Kesim yönündeki, byça?yn malzemeye giri? açysyny kastediyorum ama sanyrym çizerek anlatmayy ö?ütleyen bir okuldan çykynca yazyly anlatymda sorun ya?amam normal:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
AKINCI03
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
Gönderim Zamanı: 25/06/2009 Saat 01:31 |
Acykcasy ben evergreen y makasla kesyyorum maket bycagyylada kesyyorum ama makasla cok guzel oluyor
|
|
AIRCRAFT PRODUCTION AND REGENERATION CENTER
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |