Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Sivil Araçlar
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar
Mesaj icon Konu: Revell 1/24 Ferrari F430 Spider Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
Cankirhan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 76
Alıntı Cankirhan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15/07/2008 Saat 22:47
Burak bey o kadar profesyonel de?ilim maalesef. Hatta ilk airbrush kullany?ym bu model üzerinde oluyor. yani bir nevi deneme yanylma yöntemi uyguluyorum.
Araç önden ve arkadan 1mm kadar indirildi. Orjinal hali gözüme çok yüksek görünmü?tü. Baya bir zamanymy harcady. Bu uygulamayyda ilk defa denedim. Modelimizin stop lambalary elimde cam boyasy yada clear boya olmady?y için yapy?tyrylmady. Cam boyasy buldu?um zaman bitmi? olucak. Stoplarynda arkasyna forumlarda gördü?üm için alimunyum folyo koyucamki daha gerçekçi görünsün...
Buyrun aty? serbest :)

IP
Enewwss
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 187
Alıntı Enewwss Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16/07/2008 Saat 10:47
abi modeliniz gayet güzelgörünüyor... ama sanyrym öndeki ferarri logosu tam ortada de?il onu nasyl düzeltebilirsiniz bilmiyorum. ama ?imdilik gayet temiz göründü gözüme. son halini merakla bekliyoruz... :D
IP
Cankirhan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Cankirhan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16/07/2008 Saat 16:13
Vallahi karde?im bu decallerle ba?ym çok dertte benim. Biri yyrtylyr di?eri yamuk olur... Nefret ettim daha ilk modelden bu decallerden... Sen onu bunu byrakta ÖSS nasylmy??
IP
Enewwss
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 187
Alıntı Enewwss Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16/07/2008 Saat 17:23
öss yi pm ile anlatyrym. abi ben revellin dekallerini be?eniyorum biraz daha dikkatli olursanyz pek sorun çykmaz. tavsiyem odur yani. dekalleri uygularken acele etmek kötü oluyor :D
IP
byzilker
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 20
Alıntı byzilker Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19/07/2008 Saat 17:30
ilk airbrush deneyimi icin cok iyi olmus derim kendimle kiyaslarsam :D bnm ilkim pontiac trans-am 1997 idi.. Hala kutu icinde yedek parca olarak durur kendisi.. :D eline emegine saglyk..
IP
Cankirhan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Cankirhan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19/07/2008 Saat 17:35
Statik tozlar haricinde çok bir problemim olmady aslynda. ?imdiki modelimin (s2000 le u?ra?maktayym) boyasyny atarken altyna yslak gazete ka?ydy serdim ve hiç toz yok üzerinde. Bu arada cam boyasy aldym ve bu ferrari ilk airbrush denemesi için sergide duruyor :) Umarym di?er modellerimi yanyna koydukça aradaki fark belirginle?ir... Yorum içinde ayryca te?ekkür ederim...
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04