Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Köftehor | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
z edition
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
Gönderim Zamanı: 23/08/2005 Saat 23:24 |
yok abi köftelerin tuzu az olmuş
olmamış abi sende bu gözlem ve gördüğünü makete dökme yeteneği oldukça biz daha çok elini öperiz |
|
z edition
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
Gönderim Zamanı: 25/08/2005 Saat 09:38 |
dün akşam turan güneş bulvarında orjinalini gördüm tamda karnım zil çalıyordu durdum köfte yedim bayağıda inceledim hakketten vuruklar falan aynı yav gerçekten tebrikler abi kutlarım süper bir çalışma
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 25/08/2005 Saat 20:16 |
Orjinalini yazan: z edition
dün akşam turan güneş bulvarında orjinalini gördüm tamda karnım zil çalıyordu durdum köfte yedim bayağıda inceledim hakketten vuruklar falan aynı yav gerçekten tebrikler abi kutlarım süper bir çalışma Afiyet olsun!! Yeyip te bu yazıyı hala yazabildiğine göre ben de güvenle yiyebilirim demek!!! Yorumların için de teşekkürler... |
|
z edition
Gönderim Zamanı: 26/08/2005 Saat 01:22 |
yok be abi o kadar kötü tadı yoktu yani çok ahım şahım değildi ama berbatta değildi gönül rahatlığıyla yiyebilirsin.
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |