![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Figür | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Metin TÜRKO?LU
Saç bandynyn rengini farkly boyasan daha bir vurucu olur sanki. Tabi bu benim görü?üm, son karar senindir. Kolay gelsin. Metin resimde anla?ylmyyor sanyrym, ama saç bandy gri boyaly. Hakly olabilirsin. Fotonun azizli?i ne de olsa. Te?ekkürler............... |
|
![]() |
|
jacko
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
![]() ![]() ![]() |
Gayet güzel bir ba?langyç olmu? ellerine sa?lyk
|
|
![]() |
|
obernbayern
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/06/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
![]() ![]() ![]() |
Ben saç rengini kumral dü?ünmü?tüm ;ama siyah renkte fena durmamy?.Benim gözüme takylan bir nokta oldu; gözlerin etrafyna hafif bir gölge yapmanda fayda olur gibi geldi bana. Tabi foto?raf çekmek için kullandy?yn y?yk fazla dü?üpte detayy öldürmü? olabilir.
Gövde renklendirmesinide bekliyoruz , kolay gelsin... Düzenleyen obernbayern - 07/04/2008 Saat 09:00 |
|
2.stabsbattalion, 8.kompanie,Grossdeutschland ! Leutnant Kurt Müller ! www.reenactingturkey.net
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Evet, bir güncellemeyle gene kar?ynyzdayym. Resimlerde görüldü?ü gibi Syrttaki post boyandy y?yk-gölge etkisi verildi. Mavi Giysi y?yk-gölge etkisi verildi. Deri kayy?lar boyandy, eskitildi. Balta ve sapy boyandy, eskitildi.
Y?te fotolar, ?imdilik bu kadar görü?mek üzere........... ![]() ![]() '' Söylemek kolay ,Yapmak zordur. '' Eflatun |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jacko
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
![]() ![]() ![]() |
Serkan çok güzel devam ediyor. postun omuz kysymlaryny biraz daha aydynlabilirsin bana kalysa.kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
Ba?ar te?ekkürler.
|
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() |
Gayet iyi i? çykarmy?syn Serkan, ellerine sa?lyk.
Di?er rekler ne olacak çok merak ediyorum. Kolay gelsin. |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
Metin çok te?ekkürler. Be?enmene sevindim.
Bende enaz senin kadar merak ediyorum biti?ini '' Yapan u?ra?yr, yapmayan konu?ur. '' Hun Atasözü Düzenleyen sadak ta?yyycy - 11/04/2008 Saat 22:20 |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
Bir güncellemeyle kar?ynyzdayym. Fotolardan da göründü?ü gibi, Pelerin ye?ile boyandy, y?yk-gölge etkisi verildi. Deri kemer, kylyç kyny, para kesesi ve di?erleri daha açyk bir saryyla tekrardan y?yk verildi. ?imdilik bu kadar, görü?mek üzere.......
![]() ![]() '' Yyilik yapmazsan, Dü?manyn olmaz. '' Hun Atasözü |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Görü?mek üzere.............. |
|
![]() |
|
jacko
![]() ![]() ![]() |
pelerindeki y?yk ve gölgelendirmeyi çok be?endim serkan.biti?ini merakla bekliyorum
|
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Ben daha çok alynda kalyp gibi duran arkada?laryn tonlama oldu?unu iddia ettiklere alana takyldym. O tonlamaysa e?er bence geçi? bu kadar sert olmamaly diye dü?ünüyorum, çünkü tonlama yapylmy? örnekleri görüyoruz nette. Bu daha çok hatunlaryn sivilce kapatmak için kullandyklary föndöten gibi durmakta. Ayryca post hangi hayvana ait. Ye?il bir ayyya my?
Ayryca arkada? bir cermene göre çok mu esmer. |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
Yorum yazanlara te?ekkürler........
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |