Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Jaguar Mk. II | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 01/11/2005 Saat 08:02 |
Rötuş belli olur derim.Plastiğe kadar inmediysen compound ile giriş.
Yinede sen bilirsin. |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 01/11/2005 Saat 09:18 |
Orjinalini yazan: USS Enterprise
Simdi sorum sudur: Cam citalarina bare metal foil ederken picaan ucuyla boyayi hafif zedeledik yer yer. Fircayla touch-up uzerine vernik atayim diyorum, sizce yer mi? Yoksa yese de olur yemese de deyip gireyim mi? Nedir? cumartesi başıma geldi; renk lacivert,boya akrilik tamiya x-4. Tam maskenin kenarını iğne ile kaldırıyorum,cıııııırrt ayşe teyze ne yapayım,derken olan oldu dedim. 1-çizik alttaki beyaz boyaya inmiş,önce az compaund geçtim kat farkı kalmadı 2- tinerin içine azcık boya girdim ,5/0 fırça ile 3 darbede kapattım .sonra cila yaptım ,vernik attım şu an belli değil ancak çizik çok küçüktü |
|
USS Enterprise
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Gönderim Zamanı: 01/11/2005 Saat 10:30 |
Gusel, benim cizik de son derece ufak. Fakat belli ki diger citalari bare metal ederken de yenilerini uretecegiz o ciziklerin..
Ben de o sekilde edeyim PS:Idris, bu saatten sonra belli olsa da arabayi yeniden boyayacak sebat bende mevcut degil maalesef. Bakalim, yapacez bir acem oyunu |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 01/11/2005 Saat 13:01 |
Ben yeniden boya demedimki.
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |