![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
cnrabt
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 107 |
![]() ![]() ![]() |
güzel olmu? anla?ylan kitin burundaki gariplik hala devam ediyor.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Prototipin burnu öyleydi zaten,garip de?il de?i?ik.
|
|
![]() |
|
cnrabt
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 107 |
![]() ![]() ![]() |
bende ilk yapty?ymda u?ra?tym durduydum düzeltmek için hay allah yahu:)
|
|
![]() |
|
lamurt
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 144 |
![]() ![]() ![]() |
sirf radom degisik olsa hadi bi derece..
|
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Ben Berk TÜZÜNER o kitten bende yaptym ama i?renç oldu(fyrçayla boyandy onun dy?ynda sorun yok=)) kabinini ben revell l/72 tiger meet f16syndan yürüttüm çümkü pm kabinnlerinin halleri malum siz kabin olarak ne kulandynyz??
|
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
Onur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 241 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Clio172
kabinini ben revell l/72 tiger meet f16syndan yürüttüm çümkü pm kabinnlerinin halleri malum siz kabin olarak ne kulandynyz?? Ben kutudan çykty?y gibi yaptym, parça eklemedim, makine dandik oldu?u için kokpitin ne alemde oldu?u resimlerde belli olmuyor, çyplak gözle bakyldy?ynda pek de iç açycy de?il durumu:) |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |