Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
AFV
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV
Mesaj icon Konu: king tiger Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
panzerjager
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 651
Alıntı panzerjager Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13/03/2008 Saat 08:41
Orjinalini yazan: freeman

Sizinde yazdiginiz gibi, boyayi yiyince yüzeyin fazlaliklari cok belli etmis kendisini..

Izgaralarin olmamasi cok göze batiyor ne yazik ki, keske birseyler uydursaydiniz.

Celik halatin ortasindaki 3 parcalik derinlik ölcme zimbirtilari ahsaptan oluyor bildigim kadariyla, sadece birbirinin icine gecmesini saglayan uclarindaki miller metal olmali?? Burda birde sorum olacak, King Tiger uzmani arkadaslara.. Ince halat genel olarak metal olarak düsünülüp o sekilde boyanir, ki benimde öyle boyadigim modellerim var.. Ama su aralar süpheye düstüm, acaba kalin ip olabilme ihtimali var mi??

Son olarak, Klasik soruyu bende burda sorayim, ahsap kisimlar neden yesil?

yzgaralar için belki sonra bi?ey yaparym ama ?u an kitten ne çyktyysa onu yaptym. ekstralara girdikçe i? uzuyor. malum ay sonu askerim ve tezgahta birsürü yarym var. o nedenle astar sonrasy yüzeyi görmeme ra?men düzeltmek için u?ra?amadym. bu ilk kingtiger dy zaten. aly?tyrma oldu.

a?aç kysymlary tahta rengine boyamadan önce alt boya maksadyyla sürdüm ye?ili.elimde wood rengi kalmamy?. alynca düzelecek onlar.

namlu temizleme çubuklaryny tamiyanyn yapym klavuzu o renk göstermi?. hiç üstelemeden boyadym. biraz daha ara?tyryp duruma bakarym...
herkese kolay gelsin...
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma