![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
roadrunner
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
![]() ![]() ![]() |
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Roadrunner fikir çok orjinal
![]() |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
roadrunner
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
![]() ![]() ![]() |
tekerleklerin yürüyen aksama baglantı parçalarını kaybettim sanırım hiç görmedim bile
![]() ![]() ![]() |
|
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
roadrunner
![]() ![]() ![]() |
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Sonay ozellikle on kaputtaki calisma enteresan olmus
![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
yildiray
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
![]() ![]() ![]() |
Çok hoş olmuş eline sağlık.Bitmiş halini şimdiden merak eder oldum.
|
|
![]() |
|
roadrunner
![]() ![]() ![]() |
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
roadrunner
![]() ![]() ![]() |
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
roadrunner
![]() ![]() ![]() |
ancak 1 sorun var kaput mat gibi oldu aynı astar ve aynı şekilde zımparaladığım halde...yalnız sanırım biraz az kat boya gitti kaputa...ondan olmuş olabilirmi parlak vernikten sonra kaputla gövde aynı parlaklıkta olur mu ???
![]() siyah boya da bitti... acaba kaputu siyah alıp 2 3 kat siyah atsam geçermi matlık??? ![]() yoksa parlak vernik iş görürmü? |
|
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
CErginbas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
![]() ![]() ![]() |
Kaputu bilmem ama, gövde boyası benim çok hoşuma gitti, eline sağlık.
![]() |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Roadrunner çok güzel oluyor.Kaputun üzerine de ister boya at-ister vernik at.Eninde sonunda o parlaklığı yakalarsın.Ama önce boya atıp peşinden vernik atsan daha iyi olur.Acelen yoksa
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Sonay kaputa ince bir zımpara çek ve tekrar boya derim ben.
Verniğinde atınca gövde ile aynı duruma gelir,merak etme. Oldukça güzel oluyor tebrikler. ![]() |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: HAKAN
Sonay kaputa ince bir zımpara çek ve tekrar boya derim ben. Verniğinde atınca gövde ile aynı duruma gelir,merak etme. Oldukça güzel oluyor tebrikler. ![]() +1 ![]() |
|
![]() |
|
roadrunner
![]() ![]() ![]() |
evet boya alayım bari acelem yok nasolsada bitsinde istiyorum artık
![]() ![]() |
|
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Acele etme Sonay , boya al sonra boya+vernik olay bitmistir
![]() |
|
Burak BALKIR
|
![]() |
|
roadrunner
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() bir sorum var cam çerçevelerini tamiya maske bandıyla maskeleyip fırça ile alüminyum renk boyamaktan başka daha kolay ya da daha sğlıklı bi yol varmı??? |
|
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
BUROCK
![]() ![]() ![]() |
Hakan abinin skyline'da yaptigi gibi bare metal foil yapabilirsin daha kolay olmaz ama daha gercekci olur
![]() |
|
Burak BALKIR
|
![]() |
|
roadrunner
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |