Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Revell 1/72 Fuchs | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Erinç Özgür
Moderator Group Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 22/10/2005 Saat 01:24 |
Yaa, kurcalamayalım fazla detayını, neticede kibrit kutusu kadar şey. Hem de gayet güzel olmuş eskitmesi falan. MG3'ün altında da şoforun tavanında da var periskop, dikkatli bakınca seçebiliyorsun.
|
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
USS Enterprise
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Gönderim Zamanı: 22/10/2005 Saat 03:09 |
Bu aracin durmus, icraat yaparkenki hali...
Giderken aciyolar camlari pufur pufur, sonraciima Afgan kizlarina laf ata ata Kabil sokaklarinda piyasa yapiyolar Iki nokta tikkatimi cekti. Biirncisi hap kadar seyde 103 parca olur mu, bu nasil bir vicdansizliktir? Ikincisi, bu olcekte drybrushla yaptigin kir pas biraz asiri olmus sanki.. Altina ne yapacan? Afganitan dioramasi yapacaksan sana hatirlatacagim bir sekil var, onu muhakkak koy derim Düzenleyen USS Enterprise |
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 22/10/2005 Saat 03:17 |
Diorama falan yapacağımı sanmıyorum. Bu ölçekte istediğim şekilde şemalde figür bulmak zor. Olanlar da tam yağlı beyaz peynir kıvamında. Aşırı pahalı falanca resin models nokta komda da vardır kesin de, o da eksik kalsın. Afgan dioramasını 35 ölçekte edeceğim.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 22/10/2005 Saat 08:38 |
Eskitme konusunda nedense hep tepki alıyorum, ancak benim etrafımda gördüklerim hep böyleydi:
Daha başka buraya basamayacağım görüntüler de var ve hiç bir tane temiz araç yok(uçaktan çıkanlar hariç). En nihayetinde bu cihazların cephedeki durumlarıdır. Elbette, kendi ülkelerinin toprakları içinde, barış zamanı, kışlada araçlar cillop olabilir. Düzenleyen carlgustav |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
USS Enterprise
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Gönderim Zamanı: 22/10/2005 Saat 11:52 |
Haci yanlis anlasilmasin, modelin kirliligine diyecek bir sey yok, hatta senin model bastigin referans fotosuna gore temiz bile kalmis
Amma velakin na su fotografta modelin burnundaki traypraşlar olcek sebebiynen cok kacmis gibime geldi hepsi budur. |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |