Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: Japonun Tıkanan Ağzı | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
USS Enterprise
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Gönderim Zamanı: 24/10/2005 Saat 23:16 |
Orjinalini yazan: Burak
yaw ca denilen malzeme aynı değilmi Bence ayni degil.. Mesela Pattex, Evobond ve Cyabond'dan verim alamadim ama Rite Lock ve Greven'den son derece memnunum... Aslinda herkesin el aliskanligiyla da iliskili. Mesela Ares Bey Greven'in Sekundenkleber'ine hastadir, bense alisamadim ona, kılım |
|
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 24/10/2005 Saat 23:23 |
Ben de Greven hastasıyım. Kesinlikle hepsi bir değil. En basitinden Greven'in 3 çeşidi var akışkanlığına göre
Düzenleyen KaanX |
|
Yeminli modelci
|
|
Erinç Özgür
Moderator Group Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 24/10/2005 Saat 23:44 |
CA yapıştırıcının tek bir formülü ve imalat yöntemi yok, markalar arasında çok büyük farklar olabiliyor. Mesela Ritelock'un siyah kauçuklu izolasyon japonu bile var, bir ara HS'de çok bahsi geçerdi en iyi derz dolgusudur, zımparaya çok iyi gelir diye.
Herkes yeşil uçlu (normalden biraz daha kalınca) şırıngaları aslanlar gibi yakıp yakıp kullanırken ben hiç bir zaman beceremedim. Bu sarı uçlular da eczanelerde bulunmuyor galiba? |
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |