![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Hüdaverdi Bey, sizi ?ahsynyzy bize veren Allah'a havale ediyorum. Kitinizi bitirip yüksek tansiyon odaklaryna verece?im, artyk atar mysynyz satar mysynyz sizin bilece?iniz i?. Ama ak?amlary eve yürürken bence dikkatli olmasy gereken artyk sizsiniz bilmi? olun. Vadiye kurtlar indi çünkü. Tamiya'dan da ancak bu beklenirmi? o halde, ne diyeyim... Bu kit de güzel olabilir ama görebildi?im kadaryyla bir kaç yerinde ciddi detaya ihtiyacy vardy, e?er Academy bu konuya e?ilmi? ise yeni versiyonda çok güzel i?ler çykabilir. Ylgilenenlere duyurulur. demek fa?ist televizyon dizilerinden alynty yapacak kadar dü?tünüz emro?lan bey....artyk hiç ?ansynyz kalmady...ip numeronuzu tespit ettim,rtük 24 saate kadar o makinenizi ba?lyyo mu ba?lamyyo mu görecez... ayryca nickname inizin ça?ry?tyrdy?y bir takym tercihleri youtube.de dünya aleme if?a edece?im...unutmayynyz:2 ki?inin bildi?i syr,syr de?ildir. |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
anlamadym ben ?imdi bu operasyon a?k tanryçasy bradleye yapylan bi operasyon mu yoksa hüdaverdi bey ve tansyon odaklaryna yapylacak bi operasyonun kod ady my ? bradley tatile çyksyn hesaby :)
Düzenleyen panzerjager - 21/03/2007 Saat 23:55 |
|
![]() |
|
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: panzerjager
anlamadym ben ?imdi bu operasyon a?k tanryçasy bradleye yapylan bi operasyon mu yoksa hüdaverdi bey ve tansyon odaklaryna yapylacak bi operasyonun kod ady my ? bradley tatile çyksyn hesaby :) heh i?te,destek mesajlary i?te böyle ya?maya ba?lyyor.azizim panzerjager:do?rulary söylemekten çekinmeyiniz,taraf olunuz,unutmayyn ki taraf olmayan bertaraf olacaktyr. iyi ile kötü arasyndaki ezeli mücadelede saflarymyzy sykla?tyralym dostlarym... panzerjager yolda?ym,modelsitesi com a darbem ba?aryya ula?ty?ynda en yüksek makamlardan biri sizindir.ayryca iktidarym döneminde,tüm maketçi tükkanlary kamula?tyrylacak ve emekçi maketçi dostlarymyza sunulacaktyr.göbekli tükkancylar titremeye ba?lady bile.... Düzenleyen hudaverdi - 22/03/2007 Saat 00:02 |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: hudaverdi
anlamadym ben ?imdi bu operasyon a?k tanryçasy bradleye yapylan bi operasyon mu yoksa hüdaverdi bey ve tansyon odaklaryna yapylacak bi operasyonun kod ady my ? bradley tatile çyksyn hesaby :) heh i?te,destek mesajlary i?te böyle ya?maya ba?lyyor.azizim panzerjager:do?rulary söylemekten çekinmeyiniz,taraf olunuz,unutmayyn ki taraf olmayan bertaraf olacaktyr. iyi ile kötü arasyndaki ezeli mücadelede saflarymyzy sykla?tyralym dostlarym... panzerjager yolda?ym,modelsitesi com a darbem ba?aryya ula?ty?ynda en yüksek makamlardan biri sizindir.ayryca iktidarym döneminde,tüm maketçi tükkanlary kamula?tyrylacak ve emekçi maketçi dostlarymyza sunulacaktyr.göbekli tükkancylar titremeye ba?lady bile.... Benim niye bunlardan haberim yok? Muhalif cepheye geçerim o zaman, söküyorum Bradley'i al senin olsun. Bu arada sloganlar da iyice kary?ty iyi mi... |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
hudaverdi
![]() ![]() ![]() |
emro?lan garda?,do?ru yolu buldun sonunda...mücedelemizde seninle omuz omuza olmak gurur verecek....
cumartesi ak?am üstüsü,kfor çykartma kuvveti ile odak dayym... |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Gelirken kunda?y motorlu top neyin de getir de, ona da bakayym. U?ra?mayacaksan Sturmtiger miydi neydi, getir ona da kamuflaj atyp byrakyrym oda?a, sen alyr eskitirsin.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
taraf olunuz,unutmayyn ki taraf olmayan bertaraf olacaktyr. tavuk mu yumurtadan çykar yumurta my tavuktan olayyna horozun verdi?i cevap misali ben polemi?e girmem i?imi yaparym :) bi yanly? anlama oldu galiba. ben vadiye inen kurtlardan biriyim. aralarynda tepi?en geyiklerden biri yaralanynca bu kurt için zahmetsiz bi ziyafet demektir :) Orjinalini yazan: hudaverdi
panzerjager yolda?ym,modelsitesi com a darbem ba?aryya ula?ty?ynda en yüksek makamlardan biri sizindir. makamda rütbede gözümüz yok, kurt için en büyük rütbe özgürlüktür. Orjinalini yazan: hudaverdi
ayryca iktidarym döneminde,tüm maketçi tükkanlary kamula?tyrylacak ve emekçi maketçi dostlarymyza sunulacaktyr.göbekli tükkancylar titremeye ba?lady bile.... bu olmady i?te....tüm dükkanlar tekelde toplanacak demektir.... tüm dükkanlkarda sadece tamiya panzer II ve eski kalyp panther satylyr. i?in kayma?yny yani dragonlary falan iktidar yeme?e kalkar. sonra isyan çykar iktidar devrim ?ehidi olarak kalyr meçhul biyere gömülür. kyrkyylda bir belki anysyna 3-5 tamiya eski kalyp panther yapylyr :) Düzenleyen panzerjager - 22/03/2007 Saat 09:30 |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
diyanetten açyklama: "dinimiz bir i?i ehline vermemizi buyurur" :))))) bu mesajda maketi emre adam eder demek istedim ama anlamamazlyktan gelinmi? galiba :) |
|
![]() |
|
hudaverdi
![]() ![]() ![]() |
diyanetten açyklama: "dinimiz bir i?i ehline vermemizi buyurur" :))))) bu mesajda maketi emre adam eder demek istedim ama anlamamazlyktan gelinmi? galiba :) biz emre ile i?imizi çözdük.sorun de?il,birle?ir sana çullanyryz.halkymyzyn güçlü yumru?u balyoz gibi inecek tepene |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
biz emre ile i?imizi çözdük.sorun de?il,birle?ir sana çullanyryz.halkymyzyn güçlü yumru?u balyoz gibi inecek tepene osmanly zamanyndaki ayaklanmalarda yapylan gibi eleba?y bikaç ki?iyi sallandyrynca ortada yumruk falan kalmaz. kurdun ya?ayan dü?many yoktur :) |
|
![]() |
|
KFKF
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
![]() ![]() ![]() |
Sonuçta Bradley'ye ne oldu?
|
|
Koray Fenman
|
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KFKF
Sonuçta Bradley'ye ne oldu? bradley operasyonu kybrys sorunu na döndü, hüdaverdi bey ver kurtul diyo, emre bey benim hakkym pa?alar gibi yaparym diyo, yüksek tansyonlu birle?mi? milletler seyrediyo :) Düzenleyen panzerjager - 22/03/2007 Saat 19:22 |
|
![]() |
|
hudaverdi
![]() ![]() ![]() |
ortaly?y bulandyrmayyn,cumartesi günü birle?mi? milletler gözlemcilerinin önünde teslim alyyorum.
|
|
![]() |
|
hudaverdi
![]() ![]() ![]() |
biz emre ile i?imizi çözdük.sorun de?il,birle?ir sana çullanyryz.halkymyzyn güçlü yumru?u balyoz gibi inecek tepene osmanly zamanyndaki ayaklanmalarda yapylan gibi eleba?y bikaç ki?iyi sallandyrynca ortada yumruk falan kalmaz. kurdun ya?ayan dü?many yoktur :) bir tarih ö?retmenine yanly? örnekler vermeyin.tarih isyanlar sonucu yykylan devletler,padi?ahlar ve rejimlerle dolu...(uyandyryyym yani,konunun taraflaryndan biri bir tarih ö?retmeni) |
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
biz emre ile i?imizi çözdük.sorun de?il,birle?ir sana çullanyryz.halkymyzyn güçlü yumru?u balyoz gibi inecek tepene osmanly zamanyndaki ayaklanmalarda yapylan gibi eleba?y bikaç ki?iyi sallandyrynca ortada yumruk falan kalmaz. kurdun ya?ayan dü?many yoktur :) Aramyzda provugatüf neyün var. Da? atyp gafasyny yarak bekmezi aksyn! Hüdo, son tahlilde maly getiriyorum. Sturmu getir. Polise haber verme. Ben de mesaimin kysa(!) kesildi?i bir gün eve erken(!) -10 dk önce- dönmü?ken, oturup iki parça daha takayym. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk Emre ci?im. Üretime devam.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Vay vay vay vay... Son mesajyn üzerinden 2 sene geçecek neredeyse. Geyi?in de alasy dönmü?. ?imdi ben Bradley'i yeni bitiriyorum dersem güler misiniiiz, a?lar mysynyz?
Efenim, maketi eksi?iyle gedi?iyle toplayyp, eksik arka kapa?y için de dandirikten korsan yöntemler bulup karde?i hazyrlamy?tym. ![]() ![]() Gelgelim ne oldu, sanki maketin her yeri do?ruymu?, rengi ve çykartmalary tamamen yanly? de?ilmi? gibi arka kapa?yn pe?ine dü?tüm. "Ya bunun üstünü kapatyryz ama bu gerçekte de yapylyyor mu, nasyl yapylyyor, bilmemne" diyerek Armorama'ya foto?raflaryny bastym. Zaten kimse umursamaz derken ortalyk kary?ty :) Birincisi, Academy paletleri yanly? vermi?. Paletlerdeki V ?eklindeki pabuçlar ba?a?a?y basylmy?, bu yüzden bir paletler ters-düz tarty?masy oldu. Sökeyim sökmeyeyim derken paletlerden biri kopup atty, çözümü kendili?inden buldurdu. Daha sonra olay bir anda uluslararasy kurtarma operasyonuna dönü?tü. Fransa'dan bir üye bendeki eksik parçalary yollarken, Yspanya'dan ba?ka bir üye yedek palet temin etti. Böylece dört koldan Bradley'i aya?a kaldyrdyk. Netekim, yine dolapta bir süre bekleyen Bradley, yüksek lisansyn tatile girmesiyle bol vakit bulmam sayesinde tekrar tezgaha geldi. Bitirmek üzereyim, ama içime sinmedi. Bir ?eyler eksik gibi... ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Ya da ben ka?ynyyorum, bilmiyorum. Varsa yapycy fikriniz söyleyin. Byrakyp bu i?leri maketlerimi Nezih'e mi hediye etsem...
![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |