![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Ehehe, abi çok eylenmi?. Neyse Allah'dan Dr.Young Park'yn Corsair'yny görmü?tüm de bunu görünce ?oke olmadym:} Ba?lyk konusunda ben de ?ahsen biraz rahatsyzlyk duydum (üstüme alyndy?ym yok, üstüme alynacak kadar maket yapmyyorum zira). Kötü niyet olmady?yndan eminim ancak sorun (?ahsi görü?üm) ?anssyz bir ?ekilde, saldyrgan algylanabilecek bir cümle yapysy seçilmi? olmasy. Model ?yk olmu? gerçekten.
Not: Dr. Park'yn modeli mi? ehehe....http://warbirdinformationexchange.org/phpBB2/viewtopic.php?p=83556&sid=730a765e8c8952c87bb4c6ac0ae8e08b |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Dragut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03/01/2006 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 66 |
![]() ![]() ![]() |
Hani bi söz vardyr sanat sanat için midir yoksa halk için midir diye ?
modeli biz kendi zevkimiz için mi yaparyz yoksa ba?kalary görsün diyemi ? Mesala benim çevremde modelden anlayan fazla kimse yok yapty?ym maketleri görünce çok be?eniyorlar sadece ben biliyorum eksik veya kusurlu yerlerini ama sonuçta ben mutlu oluyorum bir maketi bitirince.... |
|
![]() |
|
Umut Mutlu
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
7. resimdeki bir kur?un kalem de?il mi? E?er kur?un kalem ise sekizinci resimdeki 1 cent yemek tabagy kadar olmaly!..
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Kalemi silgiyi bo?verin.
Ylk ba?ta ölçek yazyyor 48 diye. Arkutcum denizi olmayan yerlerde var memlekette ;). |
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
o kur?un kalem fotoeç Umut Bey...:)
amca ysrarla "Tamyia" yazmy?, bizim bilmedi?imiz bir?ey mi biliyor? Düzenleyen Clio172 - 16/03/2007 Saat 13:30 |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
LooseCannon
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Foruma biraz baktym, ba?ka bir ba?ylk altynda da benim 24luk 109u basyp ustune 2 sayfa yazy dö?enmi?ler, lisanda lisan de?il ucundan tutamyyoruz ki konuya girelim, neyse.
E?it zaman diliminde 1 model yapmak süper detayly yada yeteri detayly 50 model yapmak tamamen tercih meselesidir. Cem üstüme alynmadym merak etme:) Arkut gerginlik yapma:) |
|
It is generally inadvisable to eject directly over the area you just bombed
|
|
![]() |
|
alminaro
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/02/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
içini böyle yapan dy?yny kimbilir nasyl yapar ?
|
|
![]() |
|
alminaro
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/02/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=20191&postdays=0&postorder=asc&start=60
beyler a?a?da devam var tyklayyn uca?y nasyl bitiriyo bir bakin bu arada kulandy?y kiti blen var my acaba aranyzda |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
ne önemi varki her yerini kendi ba?tan yapyyor.heralde hasedir ben bakmadym ama..
|
|
![]() |
|
alminaro
![]() ![]() ![]() |
Burak abi adam motoru bile sifirdan kendi yapmi? o adam yaaaa.......
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
devlet elimizden tutsa biz de böyle ?eyler yaparyz...
deyvid kapyrfildin ?ovundan sonra bizim sihirbazlar da ayny ?eyi demi?ti dimi :) abi böyle ?eyleri basyp moralimizi bozmayyn. vakit bulamady?ymyzdan kutudan çykty?y gibi bile yapamyyoruz hatta yary?maya giremiyoruz. adam emekli yada zengin biri mi acaba? Düzenleyen panzerjager - 16/03/2007 Saat 23:41 |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: panzerjager
devlet elimizden tutsa biz de böyle ?eyler yaparyz... deyvid kapyrfildin ?ovundan sonra bizim sihirbazlar da ayny ?eyi demi?ti dimi :) abi böyle ?eyleri basyp moralimizi bozmayyn. vakit bulamady?ymyzdan kutudan çykty?y gibi bile yapamyyoruz hatta yary?maya giremiyoruz. adam emekli yada zengin biri mi acaba? Abartma bilader, istek ve azim yeter böyle ?eyler için. Sen de bir makete o kadar vakit ayyrsan, sendeki yaratycylykla alasyny yaparsyn. Bu sitede kaç ki?i tepegöz, eski laptop falan parçalayyp kendi photoetch'ini üretmi?tir ki? Ha ben oturup üç senede bir uçak yapamam istesem de(daha do?rusu devamly yapamam yoksa byrakyrym nadasa oh ne ala) veya uzuuun sürelerimi tek makete harcamak istemem. Ama yapan olursa da "vay gavur yapmy? biz yapamyyoruz, vs" de demem açykçasy, bu tür amcalarla ayny ligde oynady?ymy dü?ünmüyorum. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: alminaro
beyler a?a?da devam var tyklayyn uca?y nasyl bitiriyo bir bakin bu arada kulandy?y kiti blen var my acaba aranyzda Ylk mesajda yazyyor bi?iler. 48,tamiya,E,4/7 vs vs. |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Detayly bir çaly?ma. Ke?ke ?u lisan sorunu da olmasaydy.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
jacko
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
![]() ![]() ![]() |
Herkese merhaba Ba?ly?y okuyunca merak edip inceledim uçaklardan çok fazla anlamyyorum ancak bizde yapabiliriz demek biraz basit kaçyyor diye dü?ünüyorum evet bu sitede boyama detaylandyrma vs i?ini çok iyi yapan arkada?larymyz abilerimiz var yalnyz bu modeli farkly bir synyfa koymalyyyz bu modeli bu ?ekilde yapmak için enjeksiyon makinesi ufak cnc makinalary vs gerekiyor bence bu çaly?ma hafife alynamayacak kadar de?erlidir ve detaylar görünmese bile bu modeli inceleyen bizler o detaylar hakkynda konu?uyoruz tabii bunlar benim ki?isel dü?üncelerim herkese saygylar iyi modeller... K.Ba?ar DO?ANER |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |