Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: 89 Mercedes C9 LeMans birincisi | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Clio172
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
Gönderim Zamanı: 17/11/2009 Saat 16:01 |
Ben byrakty?ymda 2. alternatif olarak Tamiya Epoxy Putty (smooth surface) yeni çykmy?ty. Milliput'da eski bir ürün ama yurdumuzda var myydy bilmiyorum?
Güzel gidiyor Serdar Bey. Elinize sa?lyk. Hayyrdyr, Razer mouse pad (sanyrym) görür gibiyim, oyun meraky my? :) |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
Toughbeard
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
Gönderim Zamanı: 24/11/2009 Saat 12:44 |
Orjinalini yazan: copilot_clumsy
Seni nasyl kandyrsak da maket yapmaya bu kadar uzun süre ara vermesen artyk :)) Daha geni? bir evim olursa o zaman gene ba?larym ama ?u an kyyyda kö?ede bi?iler yapyyoruz. Ciddi bi?i yapmyyorum :) Orjinalini yazan: Clio172
Ben byrakty?ymda 2. alternatif olarak Tamiya Epoxy Putty (smooth surface) yeni çykmy?ty. Milliput'da eski bir ürün ama yurdumuzda var myydy bilmiyorum? Güzel gidiyor Serdar Bey. Elinize sa?lyk. Hayyrdyr, Razer mouse pad (sanyrym) görür gibiyim, oyun meraky my? :) Milliput buralarda yok denemek için yurtdy?yndan almy?tym. E?lenceli bir ürün ama bendeki biraz pütürlü idi. Tamiyanyn ki kullanmasy daha kolay bir ürün ama ufak tefek i?ler için. Evet hard core FPS :) |
|
Toughbeard
Moderator Group Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
Gönderim Zamanı: 16/03/2011 Saat 13:07 |
Arka Hidrolik liftin uzun hali. |
|
vayhan
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20/02/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
Gönderim Zamanı: 18/03/2011 Saat 00:26 |
Serdar,
Maketin iyi yani saymakla bitme, kotu yani bitiminde koyulacak yer. Benim kullandigim yol, guzelse oglanin erisemeyecegi bir alana, kotuyse oglanin ulasabilecegi bir alana koymak. Senin tekrar maket yaptigini gormek cok guzel. Senden ognecek cok sey var. |
|
Toughbeard
Gönderim Zamanı: 25/03/2011 Saat 09:56 |
Ben Bir adet camly dolap gasp ettim hanymdan. Tüm modellerim içinde duruyor. Gerçi içinde neredeyse yer kalmady bir çözüm bulmam gerekli artyk...
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |