Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: gunzeleri açamyyorum | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 27/12/2006 Saat 02:38 |
Orjinalini yazan: Burak
evet tabi hiç açylmamy?.boya falan bula?my? de?il.bitek gunzede oluyor bu. Kapak gev?ek kalmy?tyr. |
|
Flashback
Üye Kayıt Tarihi: 13/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 321 |
Gönderim Zamanı: 27/12/2006 Saat 14:32 |
Açylmayan Gunze ?i?elerinin kapaklaryna çakmak tutuyorum bu syrada ?i?e kapa?y erimesin diye ?i?eyi çeviriyorum hafif hafif açylyyor.
|
|
Tuna Onay
|
|
ssgirit
Üye Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: Ýstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
Gönderim Zamanı: 12/01/2007 Saat 00:18 |
Gunze nin içerisinde di?er akriliklerde olmayan syky bir reçine var. zaten boya kalitesi de buradan geliyor. Ne yazykki bazy boyalar da fabrika da kapatma yeterince syky yapylmady?y için araya bu reçine kaçyyor sonra açmasy bir dert. En sa?lykly çözüm ters çevirip biraz tuvalet ispirtosu ( seffaf olan ) damlatmak. Kullandyktan sonra ?i?enin kenaryny temizlerseniz birdaha bu sorunu ya?amazsynyz
|
|
Süleyman
modelciliğinize iyi bakınız yaşlanınca gerekli olacak |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |