![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
volkan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
![]() ![]() ![]() |
Eyvah ki ne eyvah...
Evde maket koyacak yer kalmadi, adamlar hala yeni maket cikartiyor, yandym. :) 72 ölçek, Su-15 ler ve Sea Fury PM kalyp de?il midir gerçekten? Zira bunlar PM'in en iyi modellerinden. Yeni kalypsa denemek lazym. |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
HYAMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: volkan
72 ölçek, Su-15 ler ve Sea Fury PM kalyp de?il midir gerçekten? Zira bunlar PM'in en iyi modellerinden. Yeni kalypsa denemek lazym. PM olacaklaryna pek ihtimal vermiyorum ama yine de görmeden konu?mamak lazym.Bu arada tek ki?ilik Flagon,Kore havayollarynyn Jumbo Jetini dü?üren me?hur "Kyrmyzy 17" galiba. |
|
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
|
|
![]() |
|
U-2
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
1/32 A-6 akyllara ziyan,1/48 ölçeklisini yapmy?tym o bile oldukça büyüktü 1/32 sini dü?ünemiyorum bile.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: ice77
bu modelller çyktymy acaba hangi web sayfasyndan ula?abiliriz bu modellere bir bilen varmy Bazylary yeni. Di?erleri zaten vardy. |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Te?ekkürler trumpeter :)
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Abiler 32 ölçekli çin e?itim uça?y güzelmi? be
Be? parasyz bunlary nasyl alyrym öpücükle verirler mi bana ? |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Kimin kimi öptü?üne ba?ly.
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
bu pm muhabbetini ciddi yapmyyosunuz de?ilmi?çok gerçekçide:)
bazen yabancy forumlarda ecnebi modelci hem?olar birbirlerine dany?yyolar pmleri.cevaplar beni yaryyo:) 1:48 wellington 78-88 dolar arasy arkada?lar kargosuyla nolur bilemiyorum.?imdiden geçmi? olsun ++p biz ö?renci modelcilere |
|
![]() |
|
cemdogut
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/12/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 402 |
![]() ![]() ![]() |
merhaba burak bey,
wellington Mk.1 isterseniz yurdumuzda mevcut,mk.III'ü beklerseniz belki oda gelir. http://www.modelizmo.com/urunler_detay.asp?id=3998&gid=297 iyi günler... Düzenleyen cemdogut - 21/12/2006 Saat 11:03 |
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: idris
Kimin kimi öptü?üne ba?ly. Hehe güzel tepki abi ben saygy gösterme çerçevesinde onlaryn ellerini öpecem onlar kar?yly?ynda maket verirler mi :D PARASIZIIIIIIIIIIIM! |
|
![]() |
|
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Blackbird
Orjinalini yazan: idris
Kimin kimi öptü?üne ba?ly. Hehe güzel tepki abi ben saygy gösterme çerçevesinde onlaryn ellerini öpecem onlar kar?yly?ynda maket verirler mi :D PARASIZIIIIIIIIIIIM! bayram geliyo bi sansyny dene;) |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Gel trumpeter geeeellll
|
|
![]() |
|
onge
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 336 |
![]() ![]() ![]() |
Çinliler geliyor, hem de her yerden geliyor...
1/24 BF 109 G 10 bende mevcut, syrasyny bekliyor. Gövde yanlary ?effaf verilmi? hem de... Dur bakalym, sanki çok beklemeyecek gibi. Bu arada Wellington da ?ahaneymi?, Allah sahibine ba?y?lasyn. |
|
"cure" le yeah tank cho she calcar
|
|
![]() |
|
311Tomcat
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
![]() ![]() ![]() |
Çoluumu çocumu yedi bu trampetyr benim.
|
|
![]() |
|
ejdersozen
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/10/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 258 |
![]() ![]() ![]() |
A-6 istiyorum , A-6 istiyorum , A-6 istiyorum . . .
|
|
Aaa bunun pervaneleri dönüyo mu!!!
|
|
![]() |
|
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() |
a-6/// f-9f /// olan varmy ?
|
|
![]() |
|
jet x
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
![]() ![]() ![]() |
Hani kyzgyn kumlardan serin sulara atlarsyn ya ,o arada güzel bir hatun ki?iyle gözgöze gelirsin de için kymyl kymyl olur , onun gibi bir ?ey. Offfffffff be o kitlerin hepsini alyp dolaby doldurcan , onlaryn dolabynda oldu?unu dü?ünüp sa?lyk ,mutluluk dolu günlere yelken açacaksyn, bir daha da artyk aslan olursun , kaplan olursun ,kesseler acymaz seni
|
|
![]() |
|
311Tomcat
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
![]() ![]() ![]() |
Selamlar,
Trupeter'yn kendi sayfasynda bu modellerin ço?u yok;A-6 gibi. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |