![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Eğer araç koyu renk olacaksa elinizdeki renk tam tamına doğru renk, 1943 tipi Panzer Dark Yellow (Dunkel Gelb). 1943 sonrası, Almanlar Panzer Grey olarak tabir edilen koyu griyi terkederek araçlarında bu rengi kullanmaya başladı. Bu araçların genelde içi dışı bir renktir. Gerçi Sdkfz 250 erken tip bir araç, belki önce griyken sonra dışı boyanıp içi bırakılmış olabilir... Referans lazım.
Resimler ışıktan bozulmuş olabilir, ne de olsa dark yellow denen koyu sarı ışığa göre değişik duran ve çok göz yanıltan bir renktir. (beyaz florasan altında da hakiye veya yeşile doğru kesiyor mesela) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin.. Rommel´i de yapacak misiniz :) ( O ne demek yahu!!:D)
|
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
Yapmak isterdim ama malesef kitin içinde figürler yok. Hoş olsada figür boyamasında ne Rezillikler çıkartırdım ortaya oda ayrı mesele. Neyse asıl bnomba şimdi geliyor işten eve erken döndüm ve direk paletlere giriştim paleti zar zor söktükten sonra fark ettimki düzgün paleti sökmüşüm :) sonra diğeri sökmeye giriştim ve 2 bakla kırıldı onları artan baklalar ile düzeltim vs derken anca bu kadar kurtuldu paletler ve şu an ikiside ters mi değilmi bilmiyorum :(
![]() |
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Şu an doğru görünüyor.
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Tamiya Greif kitinde Rommel ile beraber 4 figür olmasi lazim??
Maalesef bu sefer paletlerin ikisinide ters yapmissiniz.. Baklalarin yan profilleri önden bakildiginda V seklinde olmali.. |
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
251'le benzer paletler kullandığını düşünerek doğru demiştim. Yanılmış olabilirim
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
freeman
![]() ![]() ![]() |
Tekrar kontrol ettim, Lonewolf hakli.. Düzgün olmus.. Arkadan bakinca V seklinde olmasi lazim :)
|
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
Ehems yüreğime iniyordu az daha. Evet Romel ile beraber 4 figür olması lazım ama benim kutuda figürler yoktu ha alırken biliyordum olmadığını İdris bey söylemişti yani figürlerin eksik olduğunu. Bakalım aleti bitirebilirsem daha sonra bi yerlerden figür uydururum belki
Düzenleyen grond |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
İlker Bey...Bende bu Kitte ait kullanmadığım bu Figürler evde Mevcut olması lazım...
İsterseniz Kargo ile gönderebilirim , u işinizi görür... |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: heydrich
İlker Bey...Bende bu Kitte ait kullanmadığım bu Figürler evde Mevcut olması lazım... İsterseniz Kargo ile gönderebilirim , u işinizi görür... Çok sevinirim tabi eğer zahmet olmazsa Düzenleyen grond |
|
![]() |
|
Viperman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
bitişini bekliyoruz artık , kolay gelsin
yanlış gormediysem yangın sondurucude kalıp izi var.henuz baslardasınız madem, eliniz degmişken onuda halledin |
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
evet kalıp izi var şimdi kafama takıldı oda gerçi aleti kapatınca gözükmiyicek bile ama yok etmek lazım.
![]() ![]() http://img117.imageshack.us/img117/9259/hano12rd3.th.jpg"> ![]() üst tarafın içide bitti artık alet bitti sayılır. Düzenleyen grond |
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Greif olacaksa takmak lazım.
|
|
![]() |
|
GoodCat
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 185 |
![]() ![]() ![]() |
Belki biraz geç olacak ama... En son eklediğiniz fotoğraflardan birincisine baktığımda Hürgün Abi'den öğrendiğim ve bu araçta çok güzel görünen bir şey aklıma geldi. Eğer aracın üst ve alt parçalarını birleştirmediniz ise motor üzerindeki ızgaraları maket bıçağı ile kesip çıkarıp, yerine sineklik benzeri bir malzemeden ızgara yapabilirsiniz. Ben STVR 103 de denemiştim. Bir ara koyarım resimlerini buraya. Aklınıza yatarsa (ve tabi parçalar yapıştırılmamışsa) belki denersiniz...
|
|
Back !...
|
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
Malesef biraz geç oldu parçaları yapıştırdım. Genede sağolun belki benzer bir kit yaparsam denerim.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Yalnız Grief olacaksa, içinin gri olması lazım (tabii bu aşamada montajdan önce tarihsel dokuya önem veriyorsak - bence vermeyelim). Onun dışı boyanmış ama içi boyanmamış, dışında da grili kamo var.
Grief olmasın ama antenleri takın siz... Derim ben. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
grond
![]() ![]() ![]() |
Eheh antenleri taktım greif de olmayı versin şimdi içini gri yapma imkanımda yok mecalimde yok :9
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |