Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yarışma ve Sergiler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Yarışma ve Sergiler |
Konu: Efes Yarışmasında Fiyasko!... | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
cetinsarf
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26/02/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Gönderim Zamanı: 04/08/2006 Saat 07:08 |
Orjinalini yazan: jedi
http://www.sikayetvar.com/ Once cok gecmis olsun diyorum ve yukaridaki linke girerek icinizi aynen buraya yaptiginiz gibi dokerek resimleri de link vererk yapin, bu site aldigim bilgilere gore firmalarin halkla iliskiler bolumune dogrudan ulasimin en kolay yollarindan biri. Tavsiyene uyacağım dostum. Ancak şu anda tatilde olduğum için şimdilik konuyu askıya aldım. Sonra tırmalamaya devam... =) |
|
www.orcamodels.ws.tc
|
|
cetinsarf
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 26/02/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Gönderim Zamanı: 09/08/2006 Saat 21:59 |
Orjinalini yazan: Efes Pilsen
Sayın Çetin Sarf, Mevcut datamızdaki ev, iş ve cep telefonunuzdan size ulaşamadık. Eserinizin iadesi ile ilgili yaşadığınız olumsuzluk nedeniyle tekrar özür dileriz. Uygun görürseniz Efes Pilsen adına bir hediyemiz olacak. Tercih ettiğiniz adresinizi bildirdiğinizde gönderimiz en kısa sürede size ulaşacaktır. Saygılarımla, Arkadaşlar tatilden bu gün döndüm ve posta kutumda yukarıdaki e-postayı buldum. Görünen o ki efes'e yolladığım mail sonucunda organizasyon şirketini sıkıştırmışlar. En azından içim biraz rahatladı. Şimdi sırada bateri setini eskisinden daha iyi olacak şekilde restore etmek var. Hepinize desteğiniz için teşekkür ediyorum. |
|
www.orcamodels.ws.tc
|
|
ee_ee
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 15 |
Gönderim Zamanı: 10/08/2006 Saat 22:31 |
Hediyenin ne olacağı belli :=) 1 kasa kutu bira sanırım. Yeni hammadde olarak kullanmak için. Tekrar geçmiş olsun
|
|
Bir gün herkes maket yapacak....Takım belli oluyor değil mi?:=))))
|
|
cetinsarf
Gönderim Zamanı: 13/08/2006 Saat 03:02 |
Orjinalini yazan: ee_ee
Hediyenin ne olacağı belli :=) 1 kasa kutu bira sanırım. Yeni hammadde olarak kullanmak için. Tekrar geçmiş olsun valla bravo!... bu gün aldım bir kasa birayı. ama cool bootle diye bir şekilde geldi. şişe şeklinde alünimyum 24x33cl. =) artık dibini buldummu acım biraz hafifler herhalde??? |
|
www.orcamodels.ws.tc
|
|
Artt
Üye Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 |
Gönderim Zamanı: 13/08/2006 Saat 21:16 |
Eğlence sektöründe çalışan biri olarak efesin bu yöntemine hayranım, ne zaman problem çıksa bir kasa bira veriyorlar.Bir kampanyalarından bisiklet alan bir çalışanımıza da bisikletin lastiği patlak çıkınca özür dilemek için bir koli becks vermişlerdi :)
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |