Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Terran-Marine | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
jedi
Üye Kayıt Tarihi: 15/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 124 |
Gönderim Zamanı: 17/06/2006 Saat 11:17 |
Nezih cigim ellerine saglik, sonunda bu kitlerden yapilmis bir tane gorebildik
sukurler olsun. Ancak Academy nin bu kitinde anatomik bozukluk abartili bir durumda. Kollarin baglandigi yer ile ust govde alt govde oranlari biraz garip gorunuyor |
|
http://jediarsivleri.blogspot.com/
|
|
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Gönderim Zamanı: 17/06/2006 Saat 20:05 |
Nezih bey bu cengaverin boyu posu nedir bilgi verirmisiniz? Ölçek 1/30 demişsiniz, ben burdan yola çıkarak 7cm civarındadır diye hespladım. Sizin figürü sıkı bir starcraft fanı olan kardeşime gösterdim bayıldı. Bana bir tane yap dedi. Acaba boyut olarak gözünü doldururmu? Malum biz modelcilere yeterli gelen ürünler dışardan bakanlara küçük görünebiliyorda :D
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
nezih
Üye Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
Gönderim Zamanı: 18/06/2006 Saat 10:16 |
sevgili Osmancım.. Acikcasi beni tatmin etti keza bunu hediye ettigim arkadisimida... yaklasık boyutları 10cm civarında ama kardesinizi tatmin edermi pek emin diilim. ama siz yinede yapın ister begensin ister begenmesin szi yapınca illa keyif alırsınız.. cabuk toplanıyor zaten sevgiler.. bu arada teskkurler Jedi hocam..:D
|
|
Sweat saves blood!
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 19/06/2006 Saat 00:06 |
Starcraft modelleri aslında Academy değil Nucle diye bir firmanın. Academy dağıtıyor. Adiler hesapta Protos Zealot ve Terran Medic de çıkaracaklardı da nedense patladı. Çok can sıkıcı bir kit, ayakları sabit, orası burası garip oranlarda. Ben bendekinin ayakları ayırıp farklı pozisyona oturtmaya çalışmıştım da sonradan dellenip bıraktım.
Nezih, abi Dark Templar maketi çıkarsalar da nasıl görecez ki? Observer lazım ona:} Starcraft'ım geldi buna baka baka...Hadi Entauro Adun canım...:} |
|
Consume Ergo Sum
|
|
nezih
Üye Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
Gönderim Zamanı: 19/06/2006 Saat 08:26 |
Nucleer lunch dedected..:D
|
|
Sweat saves blood!
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |