Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Malzemeler | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Malzemeler |
Konu: Airbrush temizleme kabusu | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 15/09/2005 Saat 19:26 |
O ne yahu? Ektoplazma gibi. MrSurfacer da yeterince inceltmeyince ağlanma yapıyor ama bu direk örümcek ağı olmuş. Biraz daha inceltmeyi deneyin attığınız maddeyi.
|
|
Yeminli modelci
|
|
Badger Turkiye
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 15/09/2005 Saat 20:21 |
Boya attıktan sonra ,iğneyi çıkartarak "yüzük" tabir edilen boya birikmesinin temizlenmesi ve iğne yok iken tercihen temiz selulozik tiner atılması her marka için uygun olacaktır.
ZAman içinde kullanıcıların,bazı airbrushları tiner içinde bekletme hatası yaptığını gözlemledim. Hava pistonu etrafında ve bazı markaların kafa arkasında lastik "o ring" conta bulunduğundan bu tip airbrushların tiner içinde bekletilmesi uygun değildir. Diş hekimliğine kullanılan bir ürün(oral b interdental), gövde ve temizliği ihmal edilmiş ,kafa,Tip veya nozzle da temizlik için kullanılabilir. |
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 15/09/2005 Saat 20:39 |
Tomb Raider dioraması edecem ben masayı karar verdim
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
tozbek
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
Gönderim Zamanı: 15/09/2005 Saat 23:28 |
Örümceklenme benim F-5B'de mat revell vernik sırasında olmuştu. İlacı nedir?
|
|
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 16/09/2005 Saat 01:18 |
Bir daha diyeyim:daha çok inceltici.
|
|
Yeminli modelci
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |