![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Kamuflaj çok güzel olmuş.
Puma ile ilgili şöyle bir link bulmuştum zamanında. Sayfanın sonuna doğru Italeri kitleri ile ilgili düzeltmeler vermişler. Düzenleyen Lonewolf |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Epey bir düzeltme mevcut. Link için sağol abi.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
impreza
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/11/2005 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 134 |
![]() ![]() ![]() |
emre eline saglık, az zamanda büyük işler başarmışsın.
|
|
impreza
watashi wa Toruko-jin desu |
|
![]() |
|
volkan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
![]() ![]() ![]() |
Emre ellerine sağlık, bu senin rekorun oldu gerçekten, darısı başımıza...
|
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
Moses
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
![]() ![]() ![]() |
Selamlar,
Ellerine saglik emre, cok cici bir arac olmus. :))) Merak ettimde aracin lastikleri ana gövdeyi boyarken ayni rengemi boyandi yoksa onlar camur rengimi. Hani lastikler biraz siyah renk ister gibi geldi bana. Yok orijinali öyle ise denecek hicbirsey yok :))) ben afv lerden pek anlamam :)) hehe Cok guzel olmus ;) Aslan |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Şu an gördüklerin aracın detay boyanmamış hali, normalde lastikler, bidonları tutan kemerler, üzerindeki kürekler vs bugün boyandı. Lastikleri hiç korumadan boya fıslattığım için onlar taşan boyalar.
Hoş lastikleri boyamadım, üzerine gelecek çamur durumuna göre hareket edeceğim, biraz diplerinde bir tyre black denen solgun lastik rengi olacak, tozunu çamurunu bilmiyorum. Bugün itibariyle parlak verniğini de attım, yarın sabah decalleyip bir vernik daha... Akşama da ver elini kirletme, çamurlama, rengini soldurma, kendinden geçirme, "Ben ne savaşlar gördüm peeeh" dedirtme. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Üzerinden epey süre ve bir T-80 üretimi geçtikten sonra Puma'ya dün akşam itibariyle devam ettim. Ama oldu mu... olmadı.
Öncelikle nasıl bir renk seçtiysem üzerinde denediğim tüm eskitme debelenmeleri kayboldu. Pas mas yapacaktım, iştahım kaçtığı için bıraktım. Biraz Naples Yellowla şansımı deneyeyim dedim, sonra dün akşamki sıkıntılı ruh haliyle vurdum kurufırçayı vurdum kurufırçayı böyle bir şey oldu. Bu akşam ellemedim görünce kıl oluyorum. Tekerlerin etrafına toz haresi yapıp dişlerin arasına pastelle toz yapacağım. Şu an fazla parlaklar... Fikirlere açığım buyrun. ![]() ![]() ![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Bence tekerleri ve dekalleri bir tozla sonra da kaldır bir kenara sıradakine geç.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Kurufırçalama işini oldukça zorlamış olmalısın herhalde gövdeye felan bile sıçratmışsın.Ama güzel gözüküyor orası ayrı.
Bende Challenger zımbırtısı ile uğraşıyorum.Çok gıcık oldum bu kite. Neyse eline sağlık.Çoğu gitmiş azı kalmış. |
|
![]() |
|
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() |
aman diyim,bidonları tutan kemerlerde metal aşınması mı var bana mı öyle geldi:))))bastın kuru fırçayı,bastın kuru fırçayı bööle oldu tabi.....kendini çok kasma,toz pastelle ortalığa bi dokun,mat verniği at gitsin...matlaşınca biraz daha yumuşak kontrast ortaya çıkar,veya benim uh-1 de yaptığımı yap,verniğin içine bi damlacık siyah katıver,gelişigüzel salla....onun tozu,bunun pası,nereye kadar arkadaş.....
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Valla stres attım "al ulan, al bunu da al, al sana" diyerekten. "Bu anam için, bu babam için" diye de girecektim ama alete yazık diye kasmadım.
Bakalım şimdi tekrar adama çevirmeye uğraşıyorum. Hiç kurtaramazsam perşembe temizlik var, ortada savunmasız bırakıp dayanıklılık testinden geçirebilirim. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |