Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Diorama | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Diorama |
Konu: Kahvaltıya misafirimiz var | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Captainairbus
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
Gönderim Zamanı: 08/06/2006 Saat 19:23 |
İlginize teşekkürler dostlar.
|
|
ex copilot.
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 08/06/2006 Saat 21:46 |
Ercan abi ellerine sağlık.çok güzel olmuş.ne zaman yaptın ne zaman getirdin valla bu hale.Almanlar keyiflerine düşkün herhalde kangal sucuk getirtmişler ülkemizden.Bir de rakıları eksik vallahi.Şaka bir yana gerçekten çok güsel olmuş tekrar tekrar ellerinize sağlık...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
SkippeR
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20/05/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 120 |
Gönderim Zamanı: 20/06/2006 Saat 02:04 |
Ercan bey banada ordan 2 yumurtalı bir porsiyon ayarlarmısınız.Daha yeni gördüm.
Gerçekten çok güzel olmuş Elinize emeğinize gözünüze sağlık. |
|
AKINCI03
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
Gönderim Zamanı: 20/06/2006 Saat 02:15 |
Abi çok güzel çok ince düşünmüşssün valla acıdım ekibe bari yemeklerini yeselerdide sonra yakalansalardı :)) eline sağlık görüşmek üzere.
|
|
AIRCRAFT PRODUCTION AND REGENERATION CENTER
|
|
tozbek
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
Gönderim Zamanı: 20/06/2006 Saat 10:50 |
Ercan Kaptanın coşmuş halidir bu :p Kendisinin çalışma hızını takdir eder saygılar sunarız...
Ben şahsen yumurtanın sucuklu olmasını tercih ederdim... Rus arkadaşlar Hansları toparlamadan önce bari kardeş kardeş yumurtayı ekmekle bansalarmış demek geldi içimden. İyi modeller, Tolga |
|
onge
Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 336 |
Gönderim Zamanı: 12/07/2006 Saat 08:11 |
Çok keyifli, özellikle detaylar... Ellerinize sağlık.
Bu arada çatal gibi ufak parçaları nasıl temin ettiniz? Nasıl yaptınız? |
|
"cure" le yeah tank cho she calcar
|
|
SweetChild
Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 13/07/2006 Saat 02:01 |
ben de merak ettim çatal bıçakları
http://www.verlinden-productions.com/ sitesinde güzel parçalar var. ben de sahip olmak istiyorum hatta bir önerim var bu siteden veya başka bi siteden veya elinde fazladan olupta satmak isteyen diorama parçalarını sipariş verirken yardımlaşalım derim. ne de olsa 1 kargo bedeli 2 veya daha fazla kargo bedelinden çok daha ucuza gelecektir. :D |
|
SweetChild
|
|
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 16/07/2006 Saat 05:21 |
bittim yaaa evde boş yer sorunu varsa ben misafir ederim.. söz sucuğa karışmam...
|
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |