![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Gemiler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
yellowsubmarine
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 11 |
![]() ![]() ![]() |
Başınız sağolsun,
|
|
![]() |
|
Yeniceri
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
Melih kardeşim. Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara metin olmalarını nasip etsin. |
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Melihcim senin ve ailenin başı sağolsun. Üzüntünüzü sizle paylaşıyorum.
Babanıda tanıdığım için bu haber benide çok üzdü.Allah hepimize sabır versin. Düşüncen çok güzel babanın kaldığı yerden devam etme düşüncen çok hoşuma gitti. |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Allah Rahmet eylesin,size de sabır versin.02122450087 den benimle tremasa geçiniz ,modeli bitirmeniz için elimden geleni yaparım
|
|
![]() |
|
VoGi
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Başınız Sağolsun...
|
|
Bombs Away!!!
|
|
![]() |
|
zwan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
![]() ![]() ![]() |
Başınız sağolsun.
|
|
![]() |
|
Ediz
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
![]() ![]() ![]() |
Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.
|
|
![]() |
|
KeNe
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/01/2006 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
![]() ![]() ![]() |
basin sag olsun guzel kardesim. allah sabirlar versin.
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
abilerim hepinize çok teşekkür ederim.Taziyeleriniz için çok sağolun.ancak artık taziye zamanı değil.ev biraz sakinleşsin son sürat başlıyacağım bu modele.hepinize şimdiden çok teşekkür ediyorum.
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
sarman
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
Başınız sağolsun. Allah sabır versin.
|
|
![]() |
|
maketci34
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
![]() ![]() ![]() |
Başınız sağolsun...Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun...
|
|
Tayfun TÜZÜN
[email protected] |
|
![]() |
|
realpainter
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Kirklareli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 148 |
![]() ![]() ![]() |
Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin.
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
Modeli biras incelediğim dün.planları da aynı şekilde.bana yapılıcak çok fazla bir şey kalmamış zaten.bunun yanında farkettim ki babam modele let lambalar eklemiş.bunları da değerlendireyim dedim.abimle projenin diorama olmasına karar verdik.bunun için üzerinde bazı figürlerin boyutlarını görmek için en ufak diyebileceğimiz Airfix RAF gorund personel setinden beğendiğim, sivilleştirebilceklerimi seçtim.fakat onlar bile büyük geldi.şu an ki kararım iskelede demir atmış bir vapur yapmak.fakat tabi bu modele uygun figür bulabilirsem iskele ye yanaşan vapur yapmayı düşünüyorum.deniz efektini daha önce yapmış abilerimden yardım isteyerek halledicem.modelin bazı fotoları da bunlar....
![]() ![]() bunun yanında babam üst katın ön kısmındaki banklara gerçek bank efekti verebilmek için üzel bir çalışma yapmış. |
|
|
|
![]() |
|
pilotcuk
![]() ![]() ![]() |
![]() burundaki fenerin içinde let lamba var.fakat pille falan denedim çalıştıramadım.9 voltla çalışıyor herhalde.. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.
|
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
prince
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() |
Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin
|
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: pilotcuk
burundaki fenerin içinde let lamba var.fakat pille falan denedim çalıştıramadım.9 voltla çalışıyor herhalde.. 9 V olmaz. Daha doğrusu olur da, LED lerin üstüne 1.5-2 V düşmesi için devreye direnç eklemek gerekir (ki anlamı yok..) Normal olarak bir kırmızı LED'in üstüne 1.5 V tan fazla, sarı ve yeşillere de 2 V tan fazla vermemek lazım. LED lerin doğru kutuplara bağlanması lazım; aksi takdirde akımı geçirmezler. LEDin içinde görünen iki uçtan büyük olanı (-), küçük olanı da (+) dır. Burada LED ler için basit bir sayfa ve hesap kutusu var Kolay gelsin... |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Melih başın sagolsun, yeni öğrendim bu durumu...
|
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |