Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Italeri Mercedes 1850 EuroTruck | |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Moses
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 06/02/2006 Saat 08:41 |
Cok sagol
Koltuk rengini yesil parlak deri yapayim dedim ama fazla parlak kacmis Elimde olaydi yesil kadife kaplayacaktim ama is isten ne yazik ki gecti Ama bunlar hep bana bir ders. Bir daha modeli bitirmeden once herseyine inceden inceye dikkat edecegim. Butunde uyum cok onemli Onceki mesajlarimda yazmayi unuttum ama bu modellerde en korktugum kisim camlari. Camlar ile oturduklari kisim arasinda hic fazlalik yok. Ufak cikintilar olsa oraya yapistirici surersin tik diye yerine oturur. Bu camlar tam bosluga gore yapilmis dolayisi ile yapistiriciyi cok ama cok dikkatli kullanmak gerekiyor. Cillop gibi bir camda yapistirici lekesi hic hos durmaz. Bu arada clear yellow Tamiyanin Yarin gunduz gozu ile motor detaylarini yakindan cekiveririm Photo etch parcalari ebay'den aliyorum. Ozellikle de avusturya ebay'inden. Ordan buraya gelme suresi hem kisa hem gonderi masrafi dusuk. Belli bir link yok. Arama kismina 1/24 truck photo etch parts diye yaziyorum karsima cikanlardan seciyorum Düzenleyen Ares |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 06/02/2006 Saat 11:22 |
Orjinalini yazan: Moses
Tek arka stoplarda geri vites lambasi icin listede insignia white yazan rengi bulamadim o kadar. O da sanirim seffaf beyaz gibi bir renk. Şeffaf değil parlak beyaz. |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 07/02/2006 Saat 01:45 |
Eline sağlık Moses.Ben her bakımdan mükemmel olmuş diyorum.
Sayın Zeki Dalgıç'a ciddi rakip geliyor anlaşılan:)) Kendiside kamyon modeli yapar.Ve hakkikaten yapar. Tekrar eline sağlık. |
|
Tora Tora Tora
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 05/02/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 62 |
Gönderim Zamanı: 07/02/2006 Saat 03:20 |
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim en kısa zamanda model fotoğraflarımı göndereceğim
|
|
Moses
Gönderim Zamanı: 07/02/2006 Saat 05:59 |
Cok cok tesekkurler
Sayin Zeki Dalgic bu sitede uyemi yoksa site disindami model yapiyor? Yaptigi modellerin resimlerini gorme sansim varmi? Cok merak ettim simdi Yarinki odemeyi yapar yapmaz tum sahip oldugum kamyon maketlerinin photo etch parcalari, ve 2 adet kamyon maketi daha geliyor. 2 side zor bulunan ve cok super kitler. Sanirim Stok tamamlanmak uzere. Cok degisik ve nadir bulunan bir parca cikmazsa alim isi tamamlanmis demektir Bildiginiz kamyon maketi resimleri varsa benden esirgemeyin derim Hepinize iyi aksamlar. |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 07/02/2006 Saat 07:01 |
Zeki bey uye degil sanirim.En son hatirladigim yaptigi bir kamyonda hidrolik pistonlarini TV anteninden yapmisti o kadar gercekci duruyorduki 1/24 hidrolik pistonu nereden buldu acaba diye dusunmeden edememistim aciklanincaya kadar
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
Zeki Dalgıç
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 23 |
Gönderim Zamanı: 07/02/2006 Saat 23:52 |
Bir kamyoncuyu daha burada görebilmek beni mutlu etti çalışmanız çok güzel devamı dileğiyle. Kamyon yapmak diğer modellere göre epeyce zor ama zoru başarmışsınız tebrikler
Zeki Dalgıç. |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 08/02/2006 Saat 01:00 |
Zeki abi hoşgeldin.Özlettin kendini valla.
Abimin müsaadeleri ile iki modeli. Düzenleyen HAKAN |
|
Moses
Gönderim Zamanı: 08/02/2006 Saat 01:05 |
Cok tesekkurler Zeki bey
Gercekten de kamyon maketi yapmak digerlerine gore zor. Hem icerdigi parca adedi hemde kupanin tek bir parca degilde bircok parcadan olusmasi yapimi zorlastiriyor. Otomobil maketlerini de yapıyorum ama onlarda kupa tek parca. Onceki kamyon maketinin kupasini parcalarini ayri ayri boyadiktan sonra monte etmistim ama bazi yerlerde uyumsuzluk cikinca yapistirici boyaya sirayet etti ve istenmeyen sonuclar ortaya cikti. Bu kamyonda ise kupayi en basta monte ettim ama bir yerini acik birakmak sureti ile ic kabini govdeye oturttum. Kamyon maketlerini yapmaktan dolayi cok keyif aldigimi soylemek isterim. Detaylari seven bir yapim var. Ozellikle ise ITALERI tercih ettigim bir marka. Sizin kisisel bir sayfaniz varmi? Yapmis oldugunuz kamyon maketlerini gormek isterim |
|
Moses
Gönderim Zamanı: 08/02/2006 Saat 01:39 |
Iste bir kamyonsever daha
Her iki maketin de acilmamis halde kitleri bende mevcut. Biri Büssing digeri Scania 144L Millenium truck. Ustelik Büssing icin orijinal bir de römork var. Yolda daha ne ciciler var bir bilseniz 20 yillik bir okul arkadasimi görmüs gibi sevindim ne yalan söyliyeyim Hakan bey baska kamyon resimleri varsa post edermisiniz? Mest oldum valla |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 08/02/2006 Saat 03:16 |
Orjinalini yazan: Zeki Dalgıç
Bir kamyoncuyu daha burada görebilmek beni mutlu etti çalışmanız çok güzel devamı dileğiyle. Kamyon yapmak diğer modellere göre epeyce zor ama zoru başarmışsınız tebrikler Zeki Dalgıç. Hosgeldiniz, sizi ve birbirinden guzel modellerinizi sikca forumda gorebilmek dilegiyle |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
BoMBaCi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 85 |
Gönderim Zamanı: 08/02/2006 Saat 10:45 |
Üstat gerçekten güzel olmuş, bende kamyonlara meraklıyım, özellikle amerikanlara, bir kaç tane zulaya attım ama şu an yapmaya cesaret edemiyorum. bir gün inşallah... bu arada bu topik gerçekten güzel bir referans oldu... Daha fazla kamyoncu olursa çok güzel olur kanımca... Zeki Bey bu arada Bussing çok güzel olmuştu, yarışmada uzun bir süre gözümü alammıştım.. elinize sağlık...
|
|
HAKAN
Gönderim Zamanı: 09/02/2006 Saat 03:02 |
Yaa işte böyle Moses.Aramızda ne cevherler var.Yavaş yavaş gün ışığına çıkacaklar inşallah.
Zeki abinin bir kaç çalışması daha var bende bulduğumda post ederim söz. Düzenleyen HAKAN |
|
Zeki Dalgıç
Gönderim Zamanı: 09/02/2006 Saat 03:48 |
Kamyon sever dostlara küçük bir hediye Model Heller 1/43 Kenworth cabower
Zeki |
|
BoMBaCi
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 85 |
Gönderim Zamanı: 09/02/2006 Saat 04:51 |
Elinize sağlık, çok güzel olmuş, hep Kenworth un bu modelinin 1/24 kiti çıksın isterdim...
|
|
tulgen
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 157 |
Gönderim Zamanı: 09/02/2006 Saat 04:57 |
Sevgili Zeki,
Daha bugün sipariş ettim Kenworth'u (stok az ya!). Heller'i pek tutmam (kalyonlar dışında). Biraz ezbere sipariş verdik . Model hakkında biraz bilgi verebilir misin? Güzel olmuş model . Ama şu jantları açsan daha güzel dururlardı. Düzenleyen tulgen |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 09/02/2006 Saat 12:54 |
Zeki abi
Yandaki "elmalar" decal mi boya mı? |
|
Zeki Dalgıç
Gönderim Zamanı: 10/02/2006 Saat 18:46 |
İdris bu kutuda üç atyrı model var hepsi 1/43 birisi bu diğerleri peterbild ilerde onlarıda yapacağım elmalar decal Zeki
|
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |