![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Herşeyi anladım da, intercooler çıkışının içinin en dibini nasıl maskelemeyi becerdin onu çözemedim. Uçağın karnındaki D-Day bantı kalıntılarını da yapacak mısın?
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Normandiya bantlarını da boyadıktan sonra yavaş yavaş ilerliyorum.
Saygılarımla, ![]() ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Süper..pek birşeyi kalmamış..kolay gelsin...
Bu arada kullanılan sarı renk "zinc" mi..marka ve no su nedir ? |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Testors'un "zinc chromate"ı olarak boyadım ancak şu anda numarasını hatırlamıyorum.
Aslında makedin pek bir şeyi kalmamış olsa da benim için daha çok işi var gibi; zira, illaha ki gerçeğine yakın gözükecek diye oraya bak, buraya bak derken iş yavaşlıyor. Bir de bunun eskitmesi olacak, vıy vıy vıyyy... Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Yavaş yavaş eskitmeye de başladım...
Önce motor etrafındaki perçinleri sonra gövde altındaki kaplama ince uzun panelin perçinlerini... Kanatkökü yürüme yerlerini bu kadar bırakacağım. Saygılarımla, ![]() ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Yavaş yavaş eskimeye devam ediyorum; üst taraftan motor etyrafında oluşabilecek olan eskimeye (boyasökülmeleri hariç) yoğunlaşmaya çalıştım.
Saygılarımla, ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Üstten görünümü...
![]() Sağ ön çapraz... ![]() Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Ühüfff!!!!! Bir bitirebilirsen çok güzel olacak kanaatindeyim. Kolay gelsin, ellerin dert görmesin, sabah sabah gözlerime masaj oldu....
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Erinç Özgür
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
![]() ![]() ![]() |
Bir gün gelecek Arkut'un maketleri dönemlerine göre ayrılır olacak, Picasso'nun "mavi", "kırmızı" vb. dönemleri gibi. "Kokpit altı kanat boyası kazınması" bu dönemlerden birisi olacak. Sanat tarihçileri, "sanatçı bunu yaparken ne düşünüyordu" diye birbirlerini yiyecekler :>))
Perçinleri islemek yerine kurşun kalemle NMF çip yapsan daha sahici olur, özellikle burun kısmındakileri. Düzenleyen Erinç Özgür |
|
Y'ar not afraid of the dark, are ya ?
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Son 6 aydır okuduğum en analitik yorum kutlarım.
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
perçinler son fotoğraftan 2 saat sonra o haldeydiler zaten :) (ki yukarıda boya sökülmesi hariç diye belirtmişim ilerideki safhada olacakları, he he)
isini pisini düşünürken onu da gözden kaçırmış değilizdir herhalde :)) Saygılarımla, Düzenleyen clumsy |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Ahanda fotoları, yapmamış dedirtmem, he he...
"olmamış" denilebilir o ayrı :) Saygılarımla, ![]() ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Şu ana kadar eskime niyetine girişmiş olduğum yerlerde parlakjlık olsun diye "smoke gray" uyguladım, hem kirli yağ görüntüsünün parlaklığı hem de dolaşılan el sürülen yerlerin parlaklığı...
,Yavaştan devam ediyor ama "oldu da bitti maşallah..." nidalarıyla kurdele kesmeyi düşünüyorum sonunda. Saygılarımla, ![]() ![]() |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
hudaverdi
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
![]() ![]() ![]() |
arkut selam,
şu kanat köklerindeki gri likler plastiğin rengi midir,yoksa oralarda metal varda resimden ötürü mü gri gözükmekte...plastiğin rengi ise oralar sonradan müdahale görüyo mu? yok orda metal astar filan var diyosan 2.soru zaten iptal:)) |
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
2. soru iptal, he he :)))
Saygılarımla, |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Bu uçağın motoru yokmudur? Yoksa eskilikten uçup gitmişmidir.
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Resimlerini basmıştı bi ara.
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |