![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık Ufuk..
![]() Şu kitten ben de edineyim, bu arabaya hastayım ben. Bir zamanlar (1980-82) bende 49 modeli vardı; iki taneden bir tane yapmıştım. Kullanım güzelliğini anlatmak çok zor. Şanzımanı çok narindir, debriyaja basmadan vitesi boşa alamazsınız. Virajı dönmek için yapmanız gereken şey direksiyonu döndürmek... Araba döner virajı. Kaç kere el freni ile olduğu yerde çevirmiştim onu... Ön cam alttan aralanır, dış hava gelir (bazan böcü börtü ilaveli olarak! ![]() Sonra diferansiyel dağıttı ve maalesef o zaman sattım arabayı. Üzüldüğüm tek şey odur. Bende de 1/8, 1 adet diecast 1/24, 2 adet henüz kutuda 1/24 ve 1 adet 1/66 Matchbox var. Bu model de araya giriverir. Aşağıda eskiden kalma bir anı... ![]() |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Eee yakışır o zaman bir citroen modeli size, bide diorama tadında yanında siz, pek leziz olur:)
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |