![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Haberler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
311Tomcat
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 71 |
![]() ![]() ![]() |
Canım kardeşim Ares.
![]() Ben hemen onun altına bir maket bulayım ehm.Sonrada onun altına bir uçak gemisi diaroması icat edeyim. ![]() |
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Noel baba geldi. Akşam geliyor. Bacadan sığarsam gayri
![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
roadrunner
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
![]() ![]() ![]() |
20:00 bu akşam caddebostan BK...
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
AKINCI03
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
![]() ![]() ![]() |
Bende geliyorum ekip görüşmek üzere ama önce şu uçakları indirmem lazım...
|
|
AIRCRAFT PRODUCTION AND REGENERATION CENTER
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
en kalabalık buluşmayı yaptık neredeyse güzeldi.
![]() Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Geç saatlere kadar mesaiye kaldığım için gelemedim.
![]() ![]() |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Ares fotolar nerede?
Oldukça iyi ve kalabalık bir toplantı oldu, hatta yan masadan kulak kabartan bir arkadaşı da aramıza alıp zehirledik.... ![]() |
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: copilot
Ares fotolar nerede? Oldukça iyi ve kalabalık bir toplantı oldu, hatta yan masadan kulak kabartan bir arkadaşı da aramıza alıp zehirledik.... ![]() Kesinlikle öyle oldu.Artı bir modelci daha kazandık galiba. ![]() Bu arada toplantı bayağı eğlenceli oldu.copilot'un yeni modeli (focke wulf 190A)ve dergileri,tomcat'in dizüstüsü, ares'in dekalleri,typhoon'un BMW'leri derken saatler nasıl geçti anlayamadık. En kısa zamanda bu sefer Barkın'ın mekanında tekrarlamayı öneriyorum. |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
jawol..
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Unimog
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
![]() ![]() ![]() |
Ben daha önceden verilmiş bir sözüm olduğu için katılamadım, umarım Barkın'ın mekanı talan etmeye gelebilirim....
![]() |
|
Warhammer nedir ? Yenir mi içilir mi ? Buyrun; http://www.unimogtr.com/
|
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Unimog
Ben daha önceden verilmiş bir sözüm olduğu için katılamadım, umarım Barkın'ın mekanı talan etmeye gelebilirim.... ![]() Herhalde sope elinde kapıda karşılar seni ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Savaş nasıl geçti Murat ?
![]() |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Unimog
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: HAKAN
Orjinalini yazan: Unimog
Ben daha önceden verilmiş bir sözüm olduğu için katılamadım, umarım Barkın'ın mekanı talan etmeye gelebilirim.... ![]() Herhalde sope elinde kapıda karşılar seni ![]() ![]() Tayfun (Gerdan) Abimin arkasına saklanırım bana bişicik yapamaz... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Unimog
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: ardeth
Savaş nasıl geçti Murat ? ![]() Geçmedi... Çok geç başladık Kuban ve Batur'un karşıya geçmesi gerekiyordu yarıda savaşı tatil ettik... Böylece dünya tarihinde tatil edilen ilk Mordheim karşılaşmasını Türkiye'de gerçekleştirdik.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bmw_m5
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 207 |
![]() ![]() ![]() |
yine kaçırdık bu toplantıyıda
![]() işallah 2006 nın ilk toplantısında görüşürüz. herkese iyi yıllar . |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
...ve fotoğraflar
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
heyooooo!!!
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 4 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |