![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
İstersen gel dükkanda düşün.
Akşama başlamışda olursun hem ![]() |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Oomi
Ya ben anlatamıyorum galiba..."Boyaları, fakat orclar tarafından ele geçirildi, tüm space marine leri orclar yedi.(bu yüzden kol bacak yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hımmm orklar yamyam mı oldu şimdi??? ![]() ![]() ![]() |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Var:} Ork herşeyi kullanır. Yeter ki kafa kırsın:] Eee ne demişler," We's Stomp the Universe till it no good to stomp more. Then we is gonna stomp some more just for more gore!"
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
O cümleyi ork cinsi kurduysa bunun için 500 yıl düşünmüştür herhalde
![]() |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
kim bilir kaçırdıkları araçları da kendi üzerlerinde deniyorlardır. Birbirlerini yerler kavga ederler ya o bakımdan
![]() |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Toughbeard
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
![]() ![]() ![]() |
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAGGGGGGGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
ardeth
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Abi herkesin Codex'inde (Kural kitabı) şaşalı şeyler yazar " Death to the false emperor" "Burn the Heretıc" "In the Name of the Emperor" kıvamı bunlarda "Ere we go ere we go ere we go" yazıyor yahu!!!!!Wagh'ı yeşillenesice Orklar!!!!!
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
ardeth
![]() ![]() ![]() |
yok yok varsa yoksa dark eldar derim kral adamlar
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Toughbeard
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
![]() ![]() ![]() |
Valla ben ordumu topluyorum haberiniz ola... dur yeni topic açayım
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |