Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Corvette 65 StingRay | |
<< Önceki Sayfa 2 |
Yazar | Mesaj |
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 17/12/2005 Saat 05:58 |
Orjinalini yazan: pilotcuk
korkut abinin de deiği gibi motor baya detaylıdır herhalde bunun..tekrar ellerinize sağlık.... Bayağı detaylıdır demedim, bayağı detay konulması gerekir dedim. Çünkü bu kit cesametine göre gayet kötü ve az detaylı bir kit. Gözünü karartıp adam etmek ve detay koymak isteyenler için aylarca sürebilecek bir çalışma tahtası... |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 18/12/2005 Saat 02:00 |
Tebrikler,sabrınıza hayran kaldım.Bu kiti yakınen incelemiş biri olarak bu kadar temiz bitebileceğini tahmin etmiyordum.Çok güzel olmuş,tekrar tebrikler.
Yalnız gözüme takılan bir konuyu dile getirmeden geçemeyeceğim. Jantlarda biraz karartmaya gitseydiniz nasıl olurdu acaba? Hatalı demiyorum sakın yanlış anlama,lakin sanki daha bir leziz olurdu gibime geldi. Bir kez daha tebrikler. Kanatları hala bekliyorum |
|
<< Önceki Sayfa 2 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |