Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
Off-Topic
 Modelsitesi Forumu : Genel : Off-Topic
Mesaj icon Konu: Gerginlik(Kapalı Konu Kapalı Konu) Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
<< Önceki Sayfa   12 Sonraki >>
Yazar Mesaj
freeman
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 959
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 17:15
Orjinalini yazan: demir

arkada?lar affynyza sy?ynarak neler oluyor hakikaten ?imdi ?ok içerisindeyim ne bu bölünme felan hala idrak edebilmi? de?ilim hani dü?ünürüm model yapsammy yapmassamy aslynda tabiri çaiz ise affynyza sy?ynarak terbiyesiz bir ortamda model konusunu konu?aça?ym bilgi edine bilece?imi dü?ünemiyorum ondandyr acaba birine bilgi almak amacy ile mesaj atssam acaba bilgi yerine küfürmü alyrym diye sorguluyom kendimi.

Yok hayir, bilgi almak istediginiz kimseden küfür duymazsiniz, bu lafin altina adim kadar emin olarak imzami atarim..

Burda tartisan, sizin gözünüzü korkutan türde mesajlasmalar icine giren kisilerin büyük cogunlugu birbirlerini sahsen taniyorlardir zaten.. Kisisel sorunlarini, acik ortamlarda aleni bir sekilde ortaya dökmenin yanlisligi icindeler.. Eger modelciliginizi, forum ortamlarinda gelistirmek istiyorsaniz (!!) bunlara alismalisiniz maalesef..

Bu basligin tadi iyice kacti..

Düzenleyen freeman - 13/04/2008 Saat 17:18
IP
Clumsy
Üye
Üye
Simge
Pervane Sever

Gönderilenler: 1408
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 17:29
Orjinalini yazan: phantom80

Arkut bey kimsenin savunucusu de?ilim ama o bahsetti?iniz yer de olayy ate?leyip,buradan dumanyny seyretmek ne derece do?ru acaba?..Bakyn bu da ayry bi gerginlik konusu..Bir avuç insanyn neyi payla?amady?yny anlayabilmi? de?ilim.Bu davrany?laryn bu i?e yeni ba?lamy?lara ne kadar zarar verdi?ini dü?ünebiliyor musunuz?

Bir avuç insanyn neyi payla?amady?yny söyleyeyim:
O bir avuç insanyn bir kysmy ?unu yapty ve yapyyor; telefon açyp hakaret eder, eve gelip tehdit eder, bildikleri ?eylerin asyl ve tek do?ru oldu?unu zanneder.
Geri kalan insanlar ise di?erlerinin yapmy? oldu?u terbiyesizliklerin kar?yly?ynda sabyrly davranarak onlaryn yapmy? oldu?u yanly?lary düzeltmeye çaly?yr.
Saygylarymla,

-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur!
-Peki o zaman. Sorunluuu...
IP
demir
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 17:31
bilemiyom ya?ym itibari ile bu yazylanlary babam okusa kesinlikle buraya girmemi byrakyn bilgisayar ba?yna bile oturmama izin vermez dedi?iniz gibi modelcili?i forum ortamynda yapmak geli?tirmek tany?mak isterdim ama aldy?ym terbiye ve e?itim buna müsamma göstermez te?ekkür ederim .
IP
volkan
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 442
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 18:00
Sevgili Demir,

Tepkiniz eminim sizden ya?ça büyük bir çok arkada?ymyzy öz ele?tirme yapmaya itecektir. Bu nedenle ben öncelikle sizi ve sizi yeti?tiren aileyi tebrik ediyorum.

Ben sizin ya?ynyzda model yaparken ne bu forum vardy. Ne internet vardy ne de evlerde PC bilgisayarlar vardy! Bunlaryn hepsi araçtyr. Sorun da zaten bu araçlaryn amaç haline gelip, asyl amaç olmasy gereken modelcili?in, içinde bulunulan sosyal toplulukta var olma aracy, polemik aracy haline gelmi? olmasydyr. Bu sözümü sadece size de?il tüm foruma seslenerek yazyyorum.

Bununla birlikte, buraya üye olan yüzlerce modelciyi, bu güne kadar üretilmi? binlerce modeli, makaleler bölümünde yer alan onlarca emek harcanmy? makaleyi göz ardy etmeyelim. Her sosyal ortamda olabilecek anla?mazlyklar bunlar, hatta ülkemizin ortalamasyna göre hafif ya?andy?yny da söylemem gerekir.

Size son ça?rym, bu foruma bir daha girmeseniz dahi, bu güzel hobiyi byrakmayyn... unutmayyn burasy araç, modelcilik amaç olmaly...

size iyi modeller dilerim... :)

Düzenleyen volkan - 13/04/2008 Saat 18:03
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan.
IP
tulgen
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 157
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 18:01

bilemiyom ya?ym itibari ile bu yazylanlary babam okusa kesinlikle buraya girmemi byrakyn bilgisayar ba?yna bile oturmama izin vermez dedi?iniz gibi modelcili?i forum ortamynda yapmak geli?tirmek tany?mak isterdim ama aldy?ym terbiye ve e?itim buna müsamma göstermez te?ekkür ederim .

Demir Bey (ya?ynyzy bilmesem de sanylanyn aksine kibarlyk insana bir?ey kaybettirmez) bundan önce bir sitede "arkada?lar buraya her ya?tan, her cinsiyetten ve de?i?ik kökenden birçok insan giriyor; lütfen kahve ortamy sanmayyn burayy, hem insanlyk gere?i hem de yasal sonuçlaryn farkynda olarak lütfen on kere yutkunun bir kere yazyn, modelleri koyarken de lütfen kompozisyona ve içeri?e dikkat edin" dedi?imizde (judas ile ben) gestapo, nazi vs olarak adlandyrylyp Sincan bilmem ne tugayynyn üyesi oldu?unu söyleyen ?ahyslar tarafyndan "ben buraya ne aryza maketler koyacammmm hele bir dokun" diyerek vurulma ile tehdit edilmi?tik. Olur böyle vakalar... Her yerde aryzalar çykacaktyr; takylmayyn, hep böyle olacak diye bir kural yok.

Örne?in Sayyn U?ur Akman Ankara'daki atölyeyi açarken en önem verdi?i konu bu tip aryzalary engellemek için elinden geleni yapty. Sa?da solda bizim çabamyzla oldu diyenlere bakmayyn, Ankara ve Ystanbul'dan bu giri?ime gerçekten büyük destek veren ve en ba?yndan beri yardym eden birçok de?erli modelciler bu konuda ellerinden gelen yardymy yaptylar. Genelde sessiz kalmayy ye?leyen ama iyi ?eyler yapmaya çaly?an birçok de?erli arkada?ymyz da bu ve di?er sitelerde var. Siz onlary görmeye çaly?yn.
IP
wehrwulf
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 214
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 18:07

Bu yazylanlardan ötürü model yapmayacaksan ?ayet bu hobi senin için gelip geçici bir hevesmi? derim ben.Kaldy ki bu forumun "off-topic" yani "laf ola beri gele" bölümünde okudugun bu yazylar günlük ya?amda okul,i? yeri,otobüs sokak vs.gibi yerlerde kar?yla?tygymyz olaylar ve ?ahit oldugumuz insan dialoglary yanynda pür-ü pak sayylyr.Ayryca kendini meth etti?in terbiye ve e?itim konusunda bu camiada ki insanlaryn yanynda ancak padavan statüsünde kalaca?yna da emin ol:)

Hayatynda ba?arylar dilerim.Küsmezsen ?ayet.
Varly?y bir?ey kazandyrmayanyn,yoklu?u hiç bir ?ey kaybettirmez aga
IP
phantom80
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 503
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 18:10
Arkut bey dedi?im gibi ki?isel sorunlar modelcili?e yeni ba?lamy? kimseleri bu hobiden so?utabilir.En basitinden off-topic dahi olsa böyle bir ba?ly?yn-iyi niyetli olsa bile- açylmasy bence yanly?...
IP
Clumsy
Üye
Üye
Simge
Pervane Sever

bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 18:18
"En basitinden off-topic dahi olsa böyle bir ba?ly?yn-iyi niyetli olsa bile- açylmasy bence yanly?..."
Peki hakaret etmek, tehditte bulunmak do?ru mu?
Üstüne, bunlara kar?yn yanly? sebeplerden dolayy saygy görmek?
-Sorumluuu...
IP
phantom80
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 503
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 19:04
Böyle bir ?ey var ise elbette yanly?.Ancak ?ahsi meselelerin hallolma yeri de herkesin gözü önü olmamaly.
IP
Clumsy
Üye
Üye
Simge
Pervane Sever

bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 19:34
Daha önceden ?ahsi meseleler olarak adlandyrylabilecekler gözönüne ta?yndyysa bunun ne farky olabilir peki?
Müze toplantysynda eski ve yeni olan olaylar kar?yla?tyryldy?ynda en son ?ahsym adyma talep edebilece?im iade-i itibardan bahsedince Kulüp Ba?kany bunun kolay olaca?yny söylemi?ti!
-Sorumluuu...
IP
Artt
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 634
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 22:47
Ben eksik kalmayayym bari :)
Bu mesajdan sonra mesaj yazyp vaktini(mizi)bo?a harcayanyn airbrush'y bozulsun, boyalary kurusun, maketlerinde oturma problemi olsun, referans resim bulamasyn in?allah... Haydi herkes tezgahynyn ba?yna.
Biir ikii üç typ!
Tüfek icad olundu mertlik bozuldu...
http://medievaldio72.blogspot.com/
IP
Levent Basara
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 293
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 23:02
Gelen yo?un istek üzerine girip en ba?yndan yazylanlary okudum. Rayting konusunda müthi? bir performans göstermi?siniz. Hepinizi tebrik ediyorum :)
Onca mesajyn arasynda dikkatimi tek bir ?ey çekti o da foruma yeni üye olan karde?imizin cumburlop off-topic bölümüne girmesi ve yazylanlardan anynda etkilenip maket yapmaya ba?lamamayy dü?ünmesi. Yani okunacak o kadar makale var, galeri bölümü dolu, sen tut camianyn sivri dilli, hyrsly my hyrsly, pek mühim ?ahsiyetlerininin geyiklerini oku. Olacak i? mi ?imdi bu?
I'd Rather Be Flying...
IP
KucukEniste
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2741
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 23:03
Orjinalini yazan: Artt

Bu mesajdan sonra mesaj yazyp vaktini(mizi)bo?a harcayanyn airbrush'y bozulsun, boyalary kurusun, maketlerinde oturma problemi olsun, referans resim bulamasyn in?allah... Haydi herkes tezgahynyn ba?yna.
Biir ikii üç typ!

Tehdit ve ?antajla susturulamayyz! Konu?ma özgürlü?ü istiyoruuz! (Airbrushum zaten bozuldu, çok boyam kurudu, oturma probleminin hasyny ya?adym, referans resmi hep sykynty... acy patlycany kyra?y çalmaz, hehehehe)

Dün ak?am yapay gündemle çykty?ymyz yol bugün gerçek gerginli?e dönmü? anla?ylan.
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim".
"Öaaaaööa"
"Tutmayyn küçük eni?teyi!"
IP
Artt
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 634
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 23:07
Orjinalini yazan: Emroglan

Orjinalini yazan: Artt

Biir ikii üç typ!

Tehdit ve ?antajla susturulamayyz! Konu?ma özgürlü?ü istiyoruuz! (Airbrushum zaten bozuldu, çok boyam kurudu, oturma probleminin hasyny ya?adym, referans resmi hep sykynty... acy patlycany kyra?y çalmaz, hehehehe)

Desene hayatyn hep acylarla geçmi? :P
(iyice sulandyralym da gerginlik da?ylsyn biraz)
Tüfek icad olundu mertlik bozuldu...
http://medievaldio72.blogspot.com/
IP
freeman
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 959
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 23:11
Orjinalini yazan: Emroglan

Dün ak?am yapay gündemle çykty?ymyz yol bugün gerçek gerginli?e dönmü? anla?ylan.

Hemde ne gerginlik..

Yukardaki mesajimin son cümlesi olan:

Orjinalini yazan: freeman

Bu basligin tadi iyice kacti..

Kismini yazmama neden olan mesaj, iyi bir moderatörlük örnegi ile aninda silinmeseydi, simdi cok daha kötü cok daha ciddi seyler yaziliyor, konusuluyor olurdu..
IP
KucukEniste
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 2741
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 23:21
Görülen o ki ak?am zirzopluk yaparken sabah dönen muhabbeti/gerginli?i kaçyrmy?ym.

Demir isimli arkada?ymyzyn tepkisi de mi onunla ilgili? Yoksa neye istinaden yazyldy?yny çykartamadym, ba?ka tarty?malar da my oldu?
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim".
"Öaaaaööa"
"Tutmayyn küçük eni?teyi!"
IP
Metin TÜRKO?LU
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 435
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 23:31
Vay be ben çyktyktan sonra neler olmu? neler. Üç be? ki?i aralarynda laf ola beri gele çeki?mesine girmi?ler.
Arada da beni laflarla ezmeye çaly?my?lar. Benim ego tatmini gibi bir sorunum yok. Onu egosu yüksek olanlar dü?ünsün. Herkeste ma?allah Ankara'da ya?anan olaylary biliyor taaa oralardan. Aramyzdamyydynyz yoksa laflar my size geldi anlayamadym do?rusu.
Usluptan bahsedip durdum, seviyeyi koruyalym dedim, burada ki davrany?ynyzla uslubunuzuda seviyenizide görmü? oldum. Bu saatten sonra size ne anlatsam bo? çünki, anlayy?ynyz geyik muhabbetinden öteye gitmez.

Rahmi beye yalakalyk olsun diye o yazyyy yazmadym.
O yazyyy ?unun için yazmy?tym.
Rahmi bey Tank Hunters konu ba?ly?ynda ki diyalo?un sona ermesini istemi?ti. Bende zaten bundan sonra konu?mayaça?ymy kendisine belirterek, sustu?umu ifade etmi?tim.(bir nevi söz vermi?tim kendisine)
Hem ona hemde vermi? oldu?um sözden ötürü kendime saygysyzlyk etmemek için size iyi geyikler demi?tim.(bu durumda verdi?i sözü bile tutamayyp konu?an ki?i, bana göre hem Rahmi beye hem kendisine saygysyzlyk etmi?tir)böyle dü?ünmemim nedeni ise, bu konu ba?ly?ynynda AYHAN TOPLU ve Metin Türko?lu diyalo?una girmi? olmasydyr.

Sizlerde hiç üzerinize vazife olmayacak bir gidi?hata maruz kalarak üzerime gelmi?siniz(ne için onuda anlamy? de?ilim.Zira figürümde olumlu yada olumsuz bir mesajynyz bile yoktu.Syrf ucundan bir yerinden bende bula?yyym dediniz herhalde), anlayaca?ynyz (tabi anlarsanyz) sizi ilgilendirmemekteydi. Yani benim Rahmi beye yapmady?ym olayy sizler böylece Ayhan beye yapmy? oldunuz.

Bunlary bana cevap hakky do?dyu?u için falan yazmadym.
Forum üyesi olan di?er arkada?larda kimin ne oldu?unu ö?rensin diye yazdym. Olay iki ki?i arasynda cereyan ederken, birden ba?ka ?ahyslarda ortaya çykmy?tyr.
Beyin ve alt kollary olarak.
Forum kurallary geregince saldyrgan ve hakaret eden mesajlar silinecektir yazyyor.
Ben hiç bir mesajymda saldyrgan yada hakaret edici mesaj yazmamy?tym. Bunda sanyrym bir cümle var. Oda sizn bana söyleminiz kar?yly?ynda yazylmy?tyr.
Yoksa benim ne sizle, ne böyle i?lerle hiç ilgim olmaz.
Ysterseniz bundan sonra bu 10 sayfayy 110 yapyn hiç umrumda de?il. Ben yine Rahmi beye verdi?im sözü tutarak susuyorum. Size iyi geyikler.
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
IP
Metin TÜRKO?LU
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 435
bullet Gönderim Zamanı: 13/04/2008 Saat 23:39
Bu arada modelin yeni resimlerini bastym görmek isterseniz bir bakyn.

SAYGILAR
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
IP
<< Önceki Sayfa   12 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04