Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: team taksi | |
Sayfa 7 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Konu: team taksi Gönderim Zamanı: 04/12/2005 Saat 07:01 |
serkan yazıcı!nın gecen yıllarda kendi kurduğu takımda kullandıgı evo 5 olan bu modeli daha önceden yaptığım tamiyanın evolution 6 wrc ile revize etmeye karar verdim evo 5 ile evo 6 arasında body olarak fazla bir fark yok gibi bakalım sonu team taksi gibi olmaz inşallah
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 04/12/2005 Saat 07:16 |
Ooooo!!! iyi fikir.. Bekliyoruz.. Önünde iyi bir decal egzersizi görünüyor!
|
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 04/12/2005 Saat 08:12 |
Orjinalini yazan: Korkut
Ooooo!!! iyi fikir.. Bekliyoruz.. Önünde iyi bir decal egzersizi görünüyor! abi özeniyoruz yaptıklarından decal olayı dedigin gibi tam bir yoga olacak Düzenleyen crow |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 04/12/2005 Saat 17:08 |
Super fikir bende dusunuyorum ilerde turk ralli araclarindan yapmayi.
Merakla bekliyorum |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
zagor
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 03:05 |
Parlamalara dikkattttt...
|
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 04:26 |
Orjinalini yazan: zagor
Parlamalara dikkattttt... Uslubun açıklayıcı olmasına dikkat..... |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 18:18 |
Orjinalini yazan: crow
Crow bende su anda ayni kiti yapiyorum on kaput ve arka tampon beyaz renk olmasi gerek sen ozelliklemi kirmizi yaptin merak ettim sadece Ayrica kapi ve cam fitillerinide siyah yapmamissin .Team Taxi'de bu gibi eksikleri gidereceksin sanirim Merakla beliyorum guzel calisma olacak Düzenleyen BUROCK |
|
Burak BALKIR
|
Typhoon
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 20:09 |
Çok güzel bir proje crow. Herhangi bir yardımımız olabilirse bildir, seviniriz.
Bende uzun zamandır Nejat Avcı'nın avrupa şampiyonu olduğu Megane Maxi'yi ve Emre Yerlici'nin Leader Cars'dan kiraladığı beyaz Integrale'sini yapmak isterim. Integrale'nin kitini depoya attık ama ne Fujimi'nin Megane Coupe'si ne de Reneaissance'ın transkiti ortalarda yok |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 20:21 |
Çok güzel bir proje ,tebrikler..
Yapım aşamalarında,mümkünse Fotoğrafları biraz daha net görmek isterim Orjinalini yazan: Typhoon
ne Fujimi'nin Megane Coupe'si ne de Reneaissance'ın transkiti ortalarda yok Var sayın Yardım,isterseniz size bir yardım'da bulunayım. Düzenleyen Tamer Özkan |
|
Typhoon
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 20:26 |
Orjinalini yazan: Tamer Özkan
Çok güzel bir proje ,tebrikler.. Orjinalini yazan: Typhoon
ne Fujimi'nin Megane Coupe'si ne de Reneaissance'ın transkiti ortalarda yok Var sayın Yardım,isterseniz size bir yardım'da bulunayım. Megane kitini az önce telefonla buldum bir arkadaştan, sağolun Tamer Bey. Siz de transkit'e bir bakarsanız, çok mutlu olurum. |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 20:28 |
Fujimi 12519 ,set'e bakıyorum
|
|
BUROCK
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 20:32 |
Orjinalini yazan: Typhoon
ne Fujimi'nin Megane Coupe'si ne de Reneaissance'ın transkiti ortalarda yok Tayfun ozellikle fujimi Megane Coupe bulursan banada haber ver hemen alabilirim Transkitte olursa tadindan yenmez tabi Düzenleyen BUROCK |
|
Burak BALKIR
|
BUROCK
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 20:35 |
ooo ben yazana kadar kiti bulmussunuz
|
|
Burak BALKIR
|
BUROCK
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 20:43 |
Tamer Bey resimlerdeki 12528,529,530 nolu kitlerden bulmak mumkunmu ??
|
|
Burak BALKIR
|
Tamer Özkan
Gönderim Zamanı: 06/12/2005 Saat 21:25 |
Tabii ki ,1 haftada gelir.mesaj atıyorum
|
|
crow
Gönderim Zamanı: 07/12/2005 Saat 00:34 |
Orjinalini yazan: BUROCK
Crow bende su anda ayni kiti yapiyorum on kaput ve arka tampon beyaz renk olmasi gerek sen ozelliklemi kirmizi yaptin merak ettim sadece Ayrica kapi ve cam fitillerinide siyah yapmamissin .Team Taxi'de bu gibi eksikleri gidereceksin sanirim Merakla beliyorum guzel calisma olacak burak benim bu modeli yaptığım zamanlarda sadece kendi kendime vakit geciriyordum ben nereden bilirdimki başka evde başka arkadaşlar en ince ayrıntısına kadar sabahladığını ben kiti alıp ertesi gün bitiren biriydim sizlerle tanışmadan önce artık ögreniyoruz hiç kuşkun olmasın burak'cım aynen takipteyim yapılanları okuyor gözlemliyor ve yaptıkca ögreniyorum kendine iyi bak |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
crow
Gönderim Zamanı: 07/12/2005 Saat 00:51 |
Orjinalini yazan: Typhoon
Çok güzel bir proje crow. Herhangi bir yardımımız olabilirse bildir, seviniriz. Bende uzun zamandır Nejat Avcı'nın avrupa şampiyonu olduğu Megane Maxi'yi ve Emre Yerlici'nin Leader Cars'dan kiraladığı beyaz Integrale'sini yapmak isterim. Integrale'nin kitini depoya attık ama ne Fujimi'nin Megane Coupe'si ne de Reneaissance'ın transkiti ortalarda yok benimde en çok tıkandığım nokta bu istedigin modeli bulamamak mesela sizin range rover modelini görünce bayıldım ama yok işte ileride firmalar daha geniş bir model üretimine girerde istediğimizi uygulamakta kolaylaşır ayrıca projeme destek gösteren tüm arkadaşlara teşekkürler |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 07/12/2005 Saat 04:07 |
Kolay gelsin karga kardeş.
|
|
Sayfa 7 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |