![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Figür | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18/10/2011 Saat 23:08 |
Merhaba arkada?lar, uzuuuun bir aradan sonra modellerime geri döndüm. Yapty?ym çaly?malary buradan sizlerle payla?maya devam edece?im.
Son çaly?mam 75mm boyutunda Aitna Model'e ait Pers ölümsüzü. Modelimiz tamamen akriliklerle boyanmy? ve tonlandyrylmy?tyr. Kalkan üzerindeki çaly?mada tamamen serbest el çaly?masydyr.(her hangi bir ?ablon kullanylmadan direkt fyrçayla modele uygulanmy?tyr.) Zemindeki kaya çaly?masy magic sculptan yapyldy. Umarym ho?unuza gider. Arayy çok açmadan yeni çaly?malarda bulu?mak üzere, herkese iyi modeller. SAYGILAR ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Metin bey harika bir çaly?ma olmu?, elinize sa?lyk. Özellikle kalkanyn üzerindeki mavi alan çok güzel. Tablo gibi görünüyor. Bir de tunik'in boyamasy ho?uma gitti.
|
|
SI VIS PACEM PARA BELLUM
|
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
![]() ![]() ![]() |
Yorumunuz için çok te?ekkürler.
SAYGILAR |
|
|
|
![]() |
|
Veli
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28/04/2010 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 88 |
![]() ![]() ![]() |
Metin çok güzel bir çaly?ma olmu?.Her zamanki Metin TÜRKO?LU kalitesinde ,tebrikler.
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Metin, Desenler-ten tonlama-eskitme-Kalkan çaly?masy'na bakynca Uluslararasy 'Kalite' de i? çykardy?yn apaçyk ortada.
Ellerine, eme?ine sa?lyk. Bir sonraki figür çaly?many bu kadar uzun zamanda de?ilde en kysa sürede bitirmen umuduyla. |
|
![]() |
|
modelchi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
Metin merhaba,
Cok guzel bir calisma olmus eline saglik. Sahsen figurun kendisini begenmedigimi soylemeliyim ancak deri,ahsap,metal,ten,desen boyamalarin cok hos duruyor. Ayrica kalkan ve zemin calisman da cok guzel. Bunun yanisira fotograflamayi da cok basarili buldum. Fotograflama hakkinda biraz detay bilgi verirsen memnun olurum. Ornegin hangi degerlerde cektin,kullandigin isik duzenegi, arkaplan vs. Sevgiler. |
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
![]() ![]() ![]() |
Hepinize yorumlarynyz için çok te?ekkür ediyorum.
Serkan dedi?in gibi, bir sonraki projem çok uzun soluklu olmaz in?allah. Foto?raflarymy 60 wattlyk beyaz y?yk altynda çekiyorum. Figüre direkt kar?ydan vuracak ?ekilde ayarlyyorum y?y?y Figürle y?yk arasynada 60cm lik bir mesafe koyuyorum. (birde y?y?yn önünü beyaz bir ka?ytla kapatyyorum ki, y?y?y biraz daha yumu?ak ve e?it bir ?ekilde etrafa da?ytsyn diye. Hepsi bu. Arka planlar için herhangi bir hazyrlyk yapmyyorum, sadece figürün üzerindeki renkleri öldürmeyecek (tam tersine öne çykaracak) arka plan zemin renkleri tercih ediyorum. Burada kullandy?ym arka plan bir çikolata kutusunun kapa?ydyr mesela. ;) Umarym yardymcy olabilmi?imdir Mehmet abi. Herkese iyi modeller dilerim. SAYGILAR |
|
|
|
![]() |
|
modelchi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
Cok tesekkurler.
|
|
![]() |
|
KENAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 163 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel bir çaly?ma.Ellerin i?lemedi?i bu zaman da çykartmy? oldugun i?cilik seni bir üst seviyeye çykarmy?.Tebrikler.
Not:Y?lerinden dolayy çok fazla çaly?amady?yny bu i?inde ne kadar uzun zamanda çykartty?yny biliyorum.Çaly?malarynyn bizlere ?evk verdi?ini ve bitmi? olan gazymyzy geri getirdi?in için te?ekkürler. |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KENAN
Çaly?malarynyn bizlere ?evk verdi?ini ve bitmi? olan gazymyzy geri getirdi?in için te?ekkürler. Noktasy Virgüle dokunmadan katylyyorum, altyna Ymzamy atarym. ''Yyilik yapmazsan, Dü?manyn olmaz'' Hun Atasözü |
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
![]() ![]() ![]() |
Güzel sözlerin için çok çok te?ekkürler Kenan.
Bu proje gerçekten çok uzamy?ty, umarym bundan sonraki projem bu kadar uzun soluklu olmaz. Kendi gazymda kaçmadan yeni bir figüre ba?lamak istiyorum, darysy ba?ynyza diyorum. Herkese kolay gelsin, iyi modeller. |
|
|
|
![]() |
|
obernbayern
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29/06/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 140 |
![]() ![]() ![]() |
nihihihi zamanynda yapylyrken gördü?üm harika bir model. Kalkanda bir deli oldu?unu tekrar hatyrladym Metin abi :D
Pantolonun yanyndaki desen çok güzel olmu?, fikren çok ho?uma gitti :) |
|
2.stabsbattalion, 8.kompanie,Grossdeutschland ! Leutnant Kurt Müller ! www.reenactingturkey.net
|
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
![]() ![]() ![]() |
Sa?ol Güner, be?enmene sevindim.
Senide bekliyoruz aramyza. ;) SAYGILAR |
|
|
|
![]() |
|
wolf1
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 175 |
![]() ![]() ![]() |
Metin ellerine sa?lyk sabryny takdir ettim. Ama artyk itiraf et , modellerini yaparken hangi manyak uzaylyyy ve teknolojisini kullanyyorsan banada u?rasyn
|
|
![]() |
|
zwan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
![]() ![]() ![]() |
Kesinlikle çok üst seviyede bir boyama olmu?.Yüz tonlamasy müthi?.Myzra?yn daha fazla renk kaybyna ve a?ynmaya maruz kalan yerin ele yakyn olmasy, çok iyi vurgulanmy?. Myzrak ucu ve serbest el kalkan çaly?masy tek kelimeyle harika. Eksik olan tek ?ey var o da bu figürün yurt dy?yndaki herhangi bir figür yary?masyna katylamamasy... Deneyimlerime dayanarak söylüyorum, bu figür yurt dy?yndaki herhangi bir yary?mada iyi bir derece alacak kadar güzel boyanmy?.
Ne iyi etmi?im de Seni, Serkan'y, Kenan' y ve Mehmet' i bu figür i?ine bula?tyrmy?ym. Ellerine kollaryna sa?lyk. |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: zwan
Ne iyi etmi?im de Seni, Serkan'y, Kenan' y ve Mehmet' i bu figür i?ine bula?tyrmy?ym. Senden böyle bir yorum almak her ''Figürcü''ye nasip olmaz sanyyorum Abi. Ragyp abi(Figürde o kadar yerli-yabancy tecrübe sahibi bir büyü?ümden) senin gözünde bu çizgiye konmak beni ziyadesiyle mutlu etmi?tir. Umarym bu sevgine layyk i?ler üretebilmem umuduyla. Saygylarymy sunarym. |
|
![]() |
|
stuka
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
![]() ![]() ![]() |
Ragyp abicim,
Mehmet ve Kenan'y biliyorum da Serkan ve Metin de bize yakyn my acaba ? Düzenleyen stuka - 03/11/2011 Saat 16:40 |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |