![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 5 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14/11/2005 Saat 07:30 |
yavaş yavaş toplamaya başladık...gövde ve taret sorunsuz oturuyor....güzel...
![]() ![]() kitin kötü çıkması durumunda dragon models'e amfibi bir harekat düzenlemek üzere gerekli hazırlıklar devam ediyor.. ![]() |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Ortamı kıskandım valla. Her modelciye böyle bir yer gerek. Kolay gelsin.
Not: Aşamaları merakla bekliyorum, malum aynı maldan bende de var. Sorun cıkartabilecek yerleri önceden bilmek iyi olabilir... ![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
kıskanılacak bişey yok hocam,odanın halini görsen acırsın halime
![]() yaptıkça fotoğraflarını basıcam burdan... |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
astar atıp,kamuflaj olayına girecez....
![]() Manitu Dragon,tiger'ın bir tarafını vermemiş...benimde illa biyerlerden bakmam lazım...nasıl olacak bilmiyorum... ![]() |
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Batur bey;
Kitin markası, ölçeği gibi detayları baştan verirseniz, siteyi ziyaret eden diğer modelciler için daha güzel olacaktır. Düzenleyen carlgustav |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
ölçek 1/35 marka:Manitu Dragon
![]() |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Batur kardeş o üst görünüşten obur tarafın boyaması çıkar, zaten mütareke seneleri hertürlü olur takma o kadar.
Şu dragonlardan edinsem mi acep? Neyse önce inşaatı bitireyim sonra ersatz var bitecek daha ![]() |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
iki resim birbirinden farklı ama,üstten çekilmiş olanla yan tarafı gösteren birbini tutmuyo,sebebini anlamadım...kasma kendini,onu boyayanda senin benim gibi biri,kafana göre takıl diyosan o başka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Aynen, adam senin kadar düşünmüyordur muhtemelen, keza tepesine bomba yağıyordur o esnada
![]() |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
haklısınız ufuk bey,savaşın en civcivli günleri,kim takar boyama emirlerini....ben yapayım bunu kafama göre...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SS_leibstandart
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() |
almanlar biraz disiplin manyağıdır muhtemelen bombalanırken bile bir boyama emri almışlardır:) Eminim:)
|
|
Güneş yiyen fenris'in,yarısı çürümüş hel'in ve arzın yılanı jormungand'ın babasıyım. ben yaralı dudak loki'yim,yalanlar erbabı loki'yim.ben loki'yim, ateşim,zekayım ve nefretin ta kendisiyim.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Ressam 1-2 defa renk atlamış ama üst ve yan resimler aynı aracın.
Bencede diğer tarafı üst resimden referans alarak devam ettirin. |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Kitaplardan diğer tarafın kamuflajı ile ilgili referans resim aradım ama nafile ...
![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
sol tarafın resmini bulamadığımıza göre,benim atacağım kamuflajın yanlış olma ihtimali yok o zaman
![]() ![]() |
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Alamanlar kamuflaj işini bir şablondan basmadıkları için herhangi bir şekilde yanlış yapmanız imkansız zaten...
![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
modern amerikanların belli bir kamuflaj şeması var mesela...ben bunlarda öyle oluyo diye düşündüm...bunlar demek başka marka
![]() tekerlerde kauçuk yok galiba...baktığım resimlerde göremedim ??? |
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
yaptıkları yeni tanklar ağırlaştıkça kauçuk yol tekerli modelleri çelik tekerlerle değiştirdiler. Evet yok
![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
güzel....siyaha boya,şablonda ana rengi at gibi işkenceler yok demek....gittikçe seviyorum ben bu king tiger olayını...kitte güzeldi,üzmedi beni...henüz palet kısmına gelmedik tabii
![]() |
|
![]() |
|
Sayfa 5 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |