![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06/06/2010 Saat 12:01 |
Az once Uskudar'da ki evimde balkonumdan bakarken usutumuzden pesinde 2 adet K.K. Blackhawk ile birlikte sivil Mi-26 gecti... kiralik ya da her neyse memleketimizde boyle bir durum olasi midir? yoksa ben benzetiyor muyum?
|
|
![]() |
|
Artt
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 634 |
![]() ![]() ![]() |
Sivil mi-26'yy ben de gördüm ama i?in asly nedir bilmiyorum..
|
|
Tüfek icad olundu mertlik bozuldu...
http://medievaldio72.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Tek olarak geri dondu az once... hic boyle bir helikopter gurultusu duymamistim, alet 8 palaymis normal sanirim bu durum
|
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Bir havacylyk ?irketinin envanterinde bu helikopter bulunuyormu?.
http://www.betazair.com/Betazair/Helikopterler/30.htm Düzenleyen ardeth - 07/06/2010 Saat 06:40 |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Valla ben sanyrym cumartesi ö?len Florya'da helidrab bir Blackhawk(Jandarma ya da US Army, o kadar iyi göremedim)e?li?inde bir CH53 gördüm gibi ama o kadar kysa süre gördüm ki belki de Mi 26 idi. Kuyru?u turuncu muydu aletin?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
beyaz renkte, yanlarda lacivert seritleri vardi ve alti griydi... CH 53 de olabilir ama boyutlarini blackhawkla orantilayince devasa kaliyordu. Velhasil helikopter cok ihtisamli ve daha yakindan gormek hatta binmek sansini yakalariz ilerde umarim
Düzenleyen nezih - 07/06/2010 Saat 09:38 |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Mi 26 tarif ediyor gibisin sanki ama bilemedim. Ba?ka bir arkada? da EH101 VIP görmü? haftasonu. Hadi bakalym...
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
UFO ya baglanacak sonunda :)
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Gördüm gördüm, bi kedi gördüm... Buna da ba?layabilir :)
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
emre bey savunmanizi yazar misiniz...
|
|
![]() |
|
Blackbird
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 660 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Mi 26 tarif ediyor gibisin sanki ama bilemedim. Ba?ka bir arkada? da EH101 VIP görmü? haftasonu. Hadi bakalym... Aha, Merlin'i ben de gördüm! Delirmemi?im. |
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Bu arada Merlin ve Mi-26, tip olarak cok benziyolar...
ingiliz oldugum, biraz uzaktan olaya tanik oldugum ve gozlerimin bozuk oldugunu dusunursek makinanin merlin olmasi daha mumkun gorunuyor not:inciluzlugun konuyla pek alakasi yok tabi :) Düzenleyen nezih - 08/06/2010 Saat 21:28 |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: nezih
Bu arada Merlin ve Mi-26, tip olarak cok benziyolar... Yok daha neler. Pervanesi var evet. Ayryca renk körü de olmanyz lazym ki de?ilsiniz ben biliyorum, zira mavi ile kyrmyzyyy herhalde kary?tyrmazsynyz. Muhtemelen benim a?açlaryn arasyndan görüp CH-53 sandy?ym alet de EH101'di. |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
EH101 yerine Ag**** Westland AW139 olabilir mi? Biraz kendileri EH101 ile benze?ir de. Koç grubunda iki tane var. EH101 hem de sivil amaçly, biraz ilginç geldi ama.
Aw139'un bir üst modeli TSK'nin genel maksat helikopter ihalesine TUHP-149 diye giriyor. |
|
![]() |
|
nezih
![]() ![]() ![]() |
Amanin Ilginc seyler oluyor Tolga Abi... TUHP-149'in tipi superdir de blackhawklar niyadini dolduruyor mudur yani :)))
Yalim kirmizi degildi mavi seritti valla... ozaman an-124 olmasin o yaw |
|
![]() |
|
lterlemez
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
![]() ![]() ![]() |
Sadece mesajladrdan CH53 olamayaca?yna eminim diyebilirim. Bildi?im kadaryyla üretim miktary olarakta az olan bir uçucu.
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: nezih
ozaman an-124 olmasin o yaw Uçak evladym o, ?a?yrma |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Kedidiir kediiii!
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |