![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 5 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
3Eremed
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/11/2005 Saat 20:42 |
klasik kim ne yapıyor muhabbetine girişelim mi üstadlar?
bendeniz aylardır süren; 1/35 willys jeep + verlinden super detail set yeni başlanılan ve montaj/tesviye işleri bitmiş olan olan; 1/72 revell tiger I ausf. E 1/72 revell king tiger II ausf. B production turret halen montajı devam eden; 1/35 Tamiya M-247 York + eduard York detail set + afv m-48 track links 1/35 Minihobby M-60A1/mine roller + eduard M-60 a1 detail set + eşim tarafından yapıma başlanması engellenen ve ellerindekini bitir sonra o ucubeye başla olarak nitelendirilen PG 1/60 zaku. ya sizler? |
|
Erol E. Erdaş
|
|
![]() |
|
crimean
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 88 |
![]() ![]() ![]() |
1/72 uh-60'ı tekrar elden geçiriyorum,
1/72 ju-52'ye başladım montaj aşamasında. bi de 1/72 an-2 var thk renklerine boyamayı düşündüğüm ama o montajı bitmiş bir köşede yatıyor şimdilik. |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Bende yatan bir tiger 1 , leo2A6, m1a1 bide garip isvec tankı var
![]() |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Montajı bitmiş, boya bekleyenler
1/35 Dragon BTR-80 1/72 Revell Tiger I Montajı devam edenler: 1/35 Academy M-18 Hellcat Academy M-60 A3 Trumpeter Challenger II Dragon StuH 3 w/eduard zimmerit 1/72 Revell S-100 Schnellboot Academy A-37B Dragonfly |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Bende;
- 2 adet diorama: 1. Trumpeter Froh Wie Kinder 2. PM çomak-çombalak "Pakuuni attack on Zubizaretta system", bunun feza vapurunu dün gece gene macunladım. - 1 adet istimbot, 1 adet taht-el-bahir, 2 adet vapur: 3. Airfix Raf Rescue Launch (diorama olacak amma hade bakalım yanında suya düşmüş Spitfire'ı ilen) 4. Airfix Şişede gemi Mayflower 5. Heller Amphitrite yelkenli yatı (uskurlar kayıp) 6. Revell U-boat (yarım boyalı bekliyor) - 3 adet AKA: 7. Zvezda ZIS 151 Rus kamyonu 8. Italeri Sd.Kfz.232 (6 rad) 9. Airfix 1/72 Flak 88 + prime mover (boaysı atılıp yarım kalmış) 1 adet tayyare: 10. Revell F-102a (Bu bitmeyebilir). Hmm daha fazla maket almamam gerekli kesin kes. |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
bende...
*jagdpanther (ufak düzeltmeleri kaldı)... *M4 Shermann (Montaj devam ediyor)... *BMP-1 (Montaj devam ediyor)... *Panzer 2 *Diorama ("Einbahnstrasse ")Yarım bekliyor... Hepsi 1/35...bu aralar hızlandımmı ne?... ![]() Düzenleyen heydrich |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Ben bu aralar seyrediyorum.
Sank, herkes AKA yapmakta deyip ortalığı karıştırayım bari ![]() |
|
![]() |
|
3Eremed
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
![]() ![]() ![]() |
belki de afv altında konu açtığımzı içindir
![]() ama en son yarışmada sayı iyidi o da ayrı ![]() |
|
Erol E. Erdaş
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
bende...
Dun aksam 1/48 AH-64C Longbow bitti. Yarin Cobra Co. detayli AH-1W basliyor. Bu arada surune surune devam eden 1/48 RH-53D mevcut. |
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: erhntly
Ben bu aralar seyrediyorum. Sank, herkes AKA yapmakta deyip ortalığı karıştırayım bari ![]() Valla bu tempoyla gidersem ben, AFv klasmanının toplamı kadar ucagı tek basıma getirecem haberiniz olsun (vrnnnn vrnnnnnnn) ![]() |
|
Ares
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Topiği "sıkça sorulan sorular" a taşıdım
![]() Efendim bendenizin tezgah ta şöyle Ölçek/Marka/Kit/Bitiş yüzdesi 1/48 Hasegawa F-1 %90 1/32 Revell FW-190 D9 %60 1/35 Italeri/MRC AH-1W %70 1/48 Hasegawa F-14B %50 1/48 Hasegawa A-4C %20 1/350 Trumpeter Kuznetsov %20 1/48 Hasegawa AH-64D %10 1/48 Hasegawa F16D Block 60 %15 1/48 Hasegawa F/A-18D %20 veeee listenin vazgeçilemezi ![]() 1/100 Heller HMS Victory %30 |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
32 fantor nerde? camdan mı uctu?
![]() |
|
Ares
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
şu ara yattığımız yerden yarım kalanları bitirmeye çalışıyoruz. Idris abiden aldığım adam edilecek birkaç maket var şu an.
Tamiya 1/48 Wildcat - Montajı bitti - boya için bekliyor Italeri 1/72 F-14 Tomcat - Montj devam ediyor 1/72 Italeri Tornado - Hali içler acısı 5 kt boya var ve halen sökülmüş değil. sökme işlemi devam edecek. 1/48 Monogram MI-24 - montaj devam ediyor 1/72 Wildcat - Montaj bitti boya için bekliyor AFV 1/35 Greif - nezih Bey'den kamuflaj patterni için foto bekleniyor. Artık 15 gün sonraya. 1/35 Italeri m-110 - montaja başlanmadı henüz Bilim Kurgu AMT - Star Destroyer - detaylandıma ve montaj devam ediyor AMT- darth Vader Tie Fighter - Boya aşamasında AMt - Shuttle - Boya aşamasında AMt - Driod <fighters - Boya aşamasında Revell- Republic Star Destroyer - kutulu şekilde duruyor fırsat olursa led li şekilde yapılacak FİGÜR bir yığın warhammer ve Rackham mini bekliyor. |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Ares
32 fantor nerde? camdan mı uctu? ![]() O epeydir dolabın üstünde paketinde tozlandığı/yattığı içn aklıma gelmedi. Dur yazayım 32 fantor %50 ![]() |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Ares
|
![]() |
|
USS Enterprise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
![]() ![]() ![]() |
Bende neler var?
1/72 S-100 şinelbot/Revell (bayramda hizlanir bu) 1/24 Jaguar mk.II/Tamiyo (bayramda biter) 1/72 Mig-21 Fishbed/Revell (bayramda biter) 1/48 A1-H Skyradier/Tamiyo (tesviyesi tamamlanmis) 1/48 Rote Tante Ju/Revell (Yeniden boyanacak) 1/35 Constellation /Amati (yilan hikayesine dondu) Bunlar bitene kadar yeni maket açmiyoruz (duyun da inanmayin ![]() Bunlar bitince elden gececek bir kac bitmis maket var, onlari toparlayacam, and ictim (buna da inanmayin ![]() Sonra nelere baslayacagimi henuz bilmiyorum (aslinda biliyorum da neysse ![]() |
|
![]() |
|
ömer
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/05/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() |
bende 1 tane var .
revell queen mary |
|
![]() |
|
jet x
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/10/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
![]() ![]() ![]() |
Tamiya 1/48 F-15 C bitti bitecek ardyndan , Ytaleri 1/48 Spitfire Mk XVI e bununda ardyndan da Zvezda 1/35 BTR-80A'ya giri?meyi dü?ünüyorum.
|
|
![]() |
|
Sayfa 5 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |