![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Tayyareler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01/04/2008 Saat 13:23 |
Heller'in 1/72 AT-28 Trojan modeli. Bu ölçekte sanyyorum ba?ka bir firmanyn yok. Kutudan Fransyz ve Güney Viyetnam hava kuvvetlerine ait boya seçenekleri ve i?aretler çykyyor. Fransyz yapmayy dü?ünmedim bile:} Güney Viyetnam dekalleri ise korku filminden çykmy? gibiydi, ben de USAF Viyetnam Sava?y dönemi yapmaya karar verdim. Ylk foto?rafyn çekilme tarihine baktym da Mart 2007 yazyyor. Zavallycyk bir senedir duruyormu? masada.
![]() ![]() Silahlandyrylyp yakyn destek görevlerinde kullanylmy? halini(yani AT halini)canlandyrmaya çaly?tym. Klasik SEA kamuflajyny biraz uydurmak durumunda kaldym zira ?emasy yoktu. Kâh internette buldu?um, gerek uça?yn kendisine ait, gerek model foto?raflaryndan; kâh benzeri di?er uçaklaryn kamuflajlaryndan(A-1 örne?in) yararlanarak olabildi?ince gerçekçi boyamaya gayret ettim. Dekaller ise yekten uydurma:] Onlary da muhtelif foto?raftan olabildi?ince benzer hale getirmeye çaly?tym. Üzerindeki kite ait tek dekal "sharkmouth". Forslar Airfix A-1J, kuyruktaki kodlar Hasegawa A-37, TAC armasy Italeri F-5E, seri numaralary Italeri F4U5N Corsair, kokpit yany i?aretleri de Airfix F-18 kitinden. Tam anlamyyla karman çorman bir model yani. Tarihsel isabet kaygysy güdmeden yaptym:] ![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ?imdilik böyle. Evde haryl haryl pervanesini aryyorum. Düzen manya?y olmu? odamda nasyl bulamyyorum hala anlam verebilmi? de?ilim ama...neyse... |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Enewwss
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel görünüyor bakalym son hali ne olacak? merakla takip ediyorum.
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Bu trojan tayyaresini pek severim.Tam çytyr çerez tadynda bir?ey...kolaylyklar dilerim Yalym az bi?ey kalmy?.
Düzenleyen saral100 - 01/04/2008 Saat 14:00 |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Yalym bendeniz Vietnam sava?y ilgi duyar olarak ellerine sa?lyk dilerim nede güzel gidiyor çaly?man.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Aaa!! Yeter. Bitti bu bana ne!!! Yok var hala ilgi isteyen yerleri ama ?imdilik kenara kalkar. Masamy bo?altmam gerekiyor. Pervanesi küçük, evet. Orjinal pervaneyi bulamady?ym için evde duran zavallylardan birini biçtim, muhtemelen Catalina'ydy. Kendi pervanesini bulursam düzeltece?im.
![]() ![]() ![]() |
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
ben bayyldym bu güzele
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
sharkcem
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
![]() ![]() ![]() |
Rareplane' in bir aralar çykardy?y 1/72 ölçek vacuform modelini saymazsak, plastik kit olarak Heller bu ölçekte tek üretici firmadyr
Modeliniz çok güzel olmu?. ellerinize sa?lyk |
|
![]() |
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() |
Rareplanes'inki AT-28 mi T-28 midir? ?ayet T-28 ise nereden bulabilirim? Bu aletin kanatlaryndaki anlamsyz silah podu adaptörlerini temizlemekle u?ra?madan (zira pod da çykmyyor) a?yz tadyyla T-28 yapma fikri çok iç gycyklayycy geldi.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
sharkcem
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 130 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Jolly Roger
Rareplanes'inki AT-28 mi T-28 midir? ?ayet T-28 ise nereden bulabilirim? Bu aletin kanatlaryndaki anlamsyz silah podu adaptörlerini temizlemekle u?ra?madan (zira pod da çykmyyor) a?yz tadyyla T-28 yapma fikri çok iç gycyklayycy geldi. Rareplanes'in kiti bir kaç kez ebay'da rastgelmi?ti galiba AT-28'di ama vacuform oldu?unu dü?ünürsek Heller bence her zaman tercih edilebilir bir kit diye dü?ünüyorum. Ayryca Airwaves' de T-28 için detay setleri var. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |