![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
RED BARON
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11/03/2007 Saat 01:50 |
KaanX 'in vakti zamanynda yayynlamy? oldu?u dekal çizimlerinden F-16 için olanynyn linki çaly?myyor.Bu dosya bilgisayarynda olan bir yardymseverden destek [email protected] mail adresime mail atarsanyz 1/32 Tamiya F-16 Türk Hava Kuvvetleri olacak.?imdiden te?ekkürler.
|
|
a little less conversation,a little more action please..
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
hala bulamadyysanyz pm atyn yollayym benimde di?er bilgisayarymda bi yerlerde olucak.basynca bitanede ben isterim:)
|
|
![]() |
|
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() |
burakcym banada gönderirmisin F-16 dekalini bende türk yapycam nasipse
|
|
Acemi Modelci
1977-Manisa |
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
ehems bulursanyz ?öyle ortalyk bir yere upload etsenizde herkez faydalansa
|
|
![]() |
|
türkmodeler
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/03/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
ihmpmuk ta emmre demirkylyç bu dekallleri basyp satmaktadyr fiyaty 10 ytl dir
|
|
sen yenisin dediler bana ek sefer verdiler
|
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Bildi?im kadary ile Emre' nin yaptyklary arasynda henüz tam set olarak F-16 dekalleri yok.
Yanly? yönlendirme ile hevesimiz bo?azymyzda takylyp kalmasyn. Saygylarymla, Düzenleyen copilot_clumsy - 12/03/2007 Saat 17:09 |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
yyllardyr tepinip dururuz set set diye varsa alyryz tabi 10 ytl ler feda olsun ama Arkut bey hakly sanyrsam:)
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Yyllardyr tepinir dururuz ama o kadar a?lamaya 10 tane ortaya konan decallerle yapylmy? uçak görmedim ben.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Clumsy
Üye ![]() ![]() Pervane Sever Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1408 |
![]() ![]() ![]() |
Aslynda maket yapanlarda hafif bir kadynsylyk var galiba.
Zira nasyl ki kadynlar neredeyse her dy?ary çyktyklarynda bir sürü yvyr zyvyr alyp (ayakkaby, çanta, toka vesaire) dolaba tyktyklary gibi orada eskitiyorlarsa bizler de alyp alyp stoklarda eskitiyoruz. Saygylarymla, |
|
-Sorumluuu...
-Yok, yoook kesinlikle sorumlu de?il canym. Olsa olsa ancak sorunlu olur! -Peki o zaman. Sorunluuu... |
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Kadynsylyk demi?ken hepimizin bu kürek tutmaya çaly?my? elleri nasyl da naky? i?ler gibi detay i?ler o da ayry konu tabii :)
not: bu satyrlary yazan ?ahsiyet hâlâ "kutudan çykty?y gibi" maket yapmasyyla camiada bilinmektedir. Detay dü?künlerini kendi fikirleriyle ba?ba?a byrakyyorum :))) Düzenleyen copilot_clumsy - 13/03/2007 Saat 12:29 |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Burak
![]() ![]() ![]() |
ee yok dekalimiz olsa yaparyz dizeriz.olunca söz..
|
|
![]() |
|
LooseCannon
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
![]() ![]() ![]() |
Arkut sen toptan ?a?yrdyn
|
|
It is generally inadvisable to eject directly over the area you just bombed
|
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
toptan ?a?yrmady?ymy(!) belirtir, bilimsel açyklamalaryn pe?inde aydynlanmamyzyn gere?ini dile getirmi? oldu?um konusuna dikkatinizi çekmek isterim Efen'im:)))
Her sabah "Mesut Yar" programy seyrettikçe insan böyle saçma gerçeklerin pe?inde ko?madan edemiyor i?te. Saygylarymla, |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
türkmodeler
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/03/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
![]() ![]() ![]() |
set detayly bayrak kuruk numaralyry yuvarlak forslar danger yazysyna kadar her?ey bulumaktadyr
|
|
|
|
![]() |
|
türkmodeler
![]() ![]() ![]() |
http://img89.imageshack.us/my.php?image=resim203sb3.jpg
|
|
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
F-16 ve f-4 filo armalary yok yanlyz.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
türkmodeler
![]() ![]() ![]() |
var ama ayry bir dekal o ben sadece bunu resmini bulabildim
|
|
|
|
![]() |
|
Clumsy
![]() ![]() ![]() |
Emre ile konu?tum bugün. ?u an için sadece F-4E dekalleri üzerinde daha henüz çaly?malary devam ediyormu?.
Ayryca www.turquoisedecals.com adresinden de hangi dekallerin saty?ta oldu?u görülebilir. Sanyrym ortada eksik kalmy? bir yan var. Muhtemelen bahsi geçen YHMPMUK sayfasy daha dikkatli incelenmeli. Saygylarymla, |
|
-Sorumluuu...
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |